Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek minden fehér lánynak kellene szexelni fekete pasival?

Figyelt kérdés
Például házasság előtt vagy szüzesség elvételénél.Persze természetesen egészséges fekete pasival és persze akinek legalább 20-22 cm-es pénisze van.
2011. márc. 7. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egy negromán osztálytársam, akiből kinézném, hogy ilyen abberált kérdést írna ki. Mert ő nagyon sokat beszélt nekem és az osztályközösségemnek, hogy milyen jó négerrel elveszíteni a szüzességet, meg hogy ő egy négerrel veszítette el... Ráadásul mélyen vallásos, amely megint felhozná azt a mondatrész hogy "Például házasság előtt".

Biztos hogy nem te vagy, Angi?

Ha nem, add meg a keresztneved.

2011. márc. 7. 21:39
 12/16 hakan sükür válasza:
74%

szerintem lóval kellene elveszítened a szüzességed.

100%, hogy felejthetetlen élmény lenne

2011. márc. 7. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:
2011. márc. 7. 22:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nem vágyom fekete fiúra, ezért mentem hozzá fehérhez:D Szerintem ez egy marhaság. Mindenki azzal bújjon össze akit szeret, lehet sárga, fekete, fehér, kék, zöld...:)
2011. márc. 8. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem vágyom fehér fiúra, ezért mentem hozzá egy feketéhez.

Egyébként meg az tévhit, hogy minden feketének nagy van. Azt is elárulom, hogy gyógyszert szednek ahhoz, hogy nagyra növesszék.

2011. márc. 8. 21:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát, én kételkedem benne, de a férjem állítja, hogy a maszájok ezt használják. Ő nem szedett belőle.:) vagy inkább :(
2011. márc. 8. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!