Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a véleményetek? Nem tudom mire vélni valakinek a viselkedését.
Enszenrintem megprobal teged potleknak feltartani. Mondjuk ha az asszony nincs kozelben akkor veled egy ujabb ejszakat. nekiis jo es ugygondolja, hogy nekedis.
Ferfi vagyok es ahogy ismerem a sajat fajtamat ez a velemenyem
hagyd figyelmen kívül. ha boldog vagy a férjeddel és nincs egy csepp kétség vagy hiány a szívedben miatta, akkor hagyd békén az sms-eit.
Azóta új életet kezdtetek. Családotok van.
Nekem is van olyan volt barátnőm, akivel nem szakadt meg a kapcsolat. Két-három havonta felhívom, tudunk egymásról,
azért nem kell gyűlölnünk egymást, mert annak idején nem jött össze a figura! És én sem fogom elfelejteni soha, kö-
tött nekem egy sálat, még most is hordom, és ez így van
jól!
utolsó, ezt nem tehetem :)
egyébként nem mondtam, hogy zavar, csak nem értem. eszemben sincs újra belemenni vele valami őrült kalandba, először is, mert férjnél vagyok, másodszor, mert ez egy lefutott meccs. egyszer volt, újra nem jön el...
nem kell nekem mindent érteni :P de szerintem csak nosztalgiázik. ez nem bűn önmagában, ugye?
eszembe jutott valami, egy vicc, sztem nagyon jó:
"Tisztelt Uram! Tudomásomra jutott, hogy Önnek házasságunk előtt viszonya volt a feleségemmel. Ezért kérem, hogy a jövőben házunk látogatásától tartózkodni szíveskedjen. Üdvözlettel: XY
Válasz:
"Tisztelt Uram! "Tudomásomra jutott" kezdetű körlevelét a mai napon megkaptam..."
szerencsére mi nem járunk össze :P:D:D:D:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!