Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megszoktátok nézni a csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszoktátok nézni a csajok tangáját a szennyestartóban és azt szagolni?

Figyelt kérdés
Néha arra verni is? Én ha elmegyek valakihez mindig megnézem a szennyestartójukat, olyan finom az az illat kicsit büdi de izgató.
2011. márc. 7. 18:39
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
52%

Az öcsém és a bátyám is kaptam már rajta hogy szagolgatja a koszos bugyim pisilés közben.De lehet hogy masztiznak is rá de a fiúk ilyenek, engem nem zavar.

14L

2011. máj. 25. 09:49
 52/55 anonim válasza:
Vagyis az öcsi is meg a báttyus is megcsinálna edes 3-as ahhwww... Am meg ilyenek vagyunk mi ferfiak tuti mindegyik kiverne ra meg elvezne a szagolgatast csak a tarsadalmi nyomas nagy es nekik tul nagy a megfelelesi kenyszeruk. En is probaltam mar olyan mint a drog ha probaltad es lehetoseged van ra akk fogyasztod *-*
2015. nov. 8. 00:39
 53/55 anonim ***** válasza:
Nekem vagy egy lány barátom akivel többször is lefeküdtem, imádtam minden porcikáját de sajnos csak szex kapcsolat volt semmi több. Neki több használt bugyiját is elloptam és abba masztiztam, több fehér (egyéb) foltos is volt. Később lett egy barátnőm és mikor mellettem aludt meztelenül, fogtam az előbb említett lány bugyiját és beledörzsöltem barátnőm puncijába a fehér foltos részt. Azóta is gyűjtögetem más lányok bugyiját. :)
2016. nov. 11. 20:51
 54/55 anonim ***** válasza:
#47 én a képzeletbeli barátnőkhöz ragaszkodom akiknek van bőven fogalmuk a férfi gondolkodásról meg magáról az autizmusról is 🙂
2021. júl. 1. 22:07
 55/55 anonim ***** válasza:
#53 fasza gyerek lehetsz ha bugyikat lopsz 😀 én ilyenbe nem mennék azért bele, jobb ha a fantáziámba beleívódik a szag 🙂
2021. júl. 1. 22:09
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!