Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszti technikák? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és hetero, milyen "extra" dolgok vannak még a sima kiverésnél?Ami ugyanúgy izgat még meg minden kipróbálnék bármint h jobban élvezzem amikor kiverem.2011. márc. 7. 18:30
1/13 anonim válasza:
dugd a seggedbe az ujjad...
Nem vicc.
2/13 anonim válasza:
A herezacskód és a végbeled közti területet (prosztata) nyomkodd, maszírozd mondjuk egy gömbölyű tetejű dezodorral, tusfürdővel, főleg, amikor közeledik a nagy pillanat. Meglepően messzire is elszállhat a matéria és az érzés is erősen fokozott lesz.
3/13 zsoli bácsi válasza:
Ha elég (nagyon) hajlékony vagy, pl. elégítsd ki magad szájjal! :)
4/13 anonim válasza:
Én nem ajánlanám a szájjal történő kielégítést. Fantasztikus érzést okozhat gondolom, de akkor utána nem lesz szükséged barátnőre, nem fogsz senkit megkívánni, hisz felesleges, önmagadat is ki tudod elégíteni. Ezért veszélyes játék az, hogy olyan örömöket tapasztalsz, ami felülmúlhatja a szexet. Az autofelláció (azaz a szájjal kielégítés önmagadon) azért veszélyes, mert egyben a "befogadó", női, és a "hazatérő", férfi szerepet is te játszod, és mindkettőnek van élvezete. Ha ezeket egyesíted, veszélyesen nagyot fogsz élvezni, és a sima szex számodra már nem lesz elég.
A maszturbációval nincs gond :) De a hihetetlenül nagy, égig érő örömöket jobb lenne partnerrel tapasztalnod.
5/13 A kérdező kommentje:
Az autofellációt már próbáltam több mint a felét betudom kapni. Az első pár alkalommal amikor csináltam ezt nagyon izgató volt meg minden de nemcisnálom már mert nem nyújt nagy élvezetet mondhatni unalmas..
2011. márc. 7. 18:50
6/13 A kérdező kommentje:
nem szűz vagyok voltam már csajjal de most ezt nem tehetem mert nincs barátnőm meg semmi ilyesmi..
2011. márc. 7. 18:51
7/13 A kérdező kommentje:
pontosabba valami olyasmira gondoltam hogy olyan cucc amit lehet dugni vagy ilyesmi mert a sima huzogatás már unalmas de sexshopból meg nemakarok venni..
2011. márc. 7. 18:57
8/13 anonim válasza:
Műpunci.. de aki képes leszopni magát.. az mást is;)
9/13 A kérdező kommentje:
hát nem éppen mert attól h letudod magad szopni és le is szopod attól nem vagy meleg mert olyan mintha kivernéd.. meg a sajátod..
2011. márc. 7. 19:28
10/13 anonim válasza:
SZerintem csináld azt, hogy ülj rá arra a kezedre amelyikkel vered és várd meg, hogy jól elzsibbadjon és amikor jól elzsibbadt elkezded verni és olyan mintha más csinálná neked! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!