Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek is volt már ilyen érzés szex után?
Szia!
Sok oka lehet a dolognak, nálam is volt hasonló, de ezt nem csak szexuális úton lehet elkapni. Nyilvános mosdóban is, hiába nem ülsz rá az ülőkére, szóval tényleg bárhol. Én ezzel nőgyógyásznál voltam, de háziorvos is segíthet,szóval a helyedben felkeresném, és ne vádold meg a párod, mert tényleg közel sem biztos, hogy bármelyikőtök tehet a dologról.
Köszi a válaszokat, ma felkerestem a nőgyógyászomat, mert már folyásom is volt, és kaptam gyogyszert, +a páromnak is kell szednie, ő meg erre kiakadt, h neki nincs semmi baja, miért kéne szednie akármit is....na most erre mit szoltok??Jaj és pénteken kell mennem további vizsgálatokra, szoval vmi gyulladás. Nem szedek fogamzásgátlot, szoval nem is szokott belém elmenni, meg sok folyadékot is iszok.
És azt az ezüst kolloid oldatot vmi orvos javasolta neked?
A barátod elég gyíkarcú, már ne is haragudj...
Amikor nekem is hasonló problémám volt, akkor a párom elkísért a vizsgálatra, és nekem is felírt a doki bogyót, három darabot, meg a páromnak is, és ő szó nélkül beszedte. Mert lehet, hogy rajta úgy nem jön ki, nem látszik,, de ha te beszeded, meggyógyúlsz, utána megint dugtok, és ő nem szedte, akkor megint átadja neked, szóval...
Hát bántott engem ez a dolog, h nem akarta beszedni, de szedi és ez a lényeg :)
Nem, egyenlőre nem tervezünk babát :P nekem még 3 év suli van hátra :/ miért ti használtok minden alkalommal óvszert? én bizok annyira a barátomban, h tudom, h nem fog belém elmenni, meg azért 31 éves fejjel már van benne tapaszalat :P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!