Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, nektek is volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek is volt már ilyen érzés szex után?

Figyelt kérdés
Már több mint 3 éve van barátom, és hűségesek vagyunk egymáshoz, de az utóbbi időben szex után, pl.másnap olyan érzésem van, mintha fel lennék fázva, gondolom tudjátok milyen érzés, gyakran kell pisilni menni, de nem sok minden jön, +fáj, szúr a hasam. Lehetséges, hogy a barátomnak van valami baja, és rajtam jön ki??? Vagy mi lehet ennek az oka?? Mindig melegen vagyok felöltözve. Szoval ezzel nincs baj. Szerintetek??
2011. márc. 7. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Sok oka lehet a dolognak, nálam is volt hasonló, de ezt nem csak szexuális úton lehet elkapni. Nyilvános mosdóban is, hiába nem ülsz rá az ülőkére, szóval tényleg bárhol. Én ezzel nőgyógyásznál voltam, de háziorvos is segíthet,szóval a helyedben felkeresném, és ne vádold meg a párod, mert tényleg közel sem biztos, hogy bármelyikőtök tehet a dologról.

2011. márc. 7. 17:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Közvetlenül utánna igen, de más nap már nem. Én nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Ha óvszerrel védekeztek, csak gombát kaphatsz el tőle.
2011. márc. 7. 18:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi is már 3 és fél éve együtt vagyunk és 1-2 éve nálam is ez van,elég gyakran.Szex,utána vagy egyből vagy másnaptól csípős vizelet egy jó darabig,aztán magától elmúlik és határozatlan időközönként megint előjön.Voltam már vele orvosnál,fel is írt valamit,ami segített,de nem lehet állandóan gyógyszert szedni.Azt tanácsolta még,hogy szex után rögtön pisiljek és ha van rá lehetőség,akkor mosakodjak is meg,mert mivel fogamzásgátlót szedek,lehet,hogy a sperma irritál.Próbáld ki ezt,de nekem inkább az szokott segíteni ha jó sokat iszom és akkor kevésbé koncentrált a vizeletem,így aztán nem is csíp annyira.
2011. márc. 7. 18:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen négy évig.Antibiotikumtól enyhült, de nem múlt el.Nálam baktérium okozta.Csak most sikerült teljesen kigyógyulni belőle. Ezüstkolloid oldatot ittam napi 5 kiskanállal.650 féle kórokozót képes elpusztítani, míg az antibiotikum csak egy tucatot.
2011. márc. 7. 20:32
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ma felkerestem a nőgyógyászomat, mert már folyásom is volt, és kaptam gyogyszert, +a páromnak is kell szednie, ő meg erre kiakadt, h neki nincs semmi baja, miért kéne szednie akármit is....na most erre mit szoltok??Jaj és pénteken kell mennem további vizsgálatokra, szoval vmi gyulladás. Nem szedek fogamzásgátlot, szoval nem is szokott belém elmenni, meg sok folyadékot is iszok.

És azt az ezüst kolloid oldatot vmi orvos javasolta neked?

2011. márc. 8. 11:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja, és nem használunk óvszert :P
2011. márc. 8. 11:09
 7/11 anonim ***** válasza:

A barátod elég gyíkarcú, már ne is haragudj...

Amikor nekem is hasonló problémám volt, akkor a párom elkísért a vizsgálatra, és nekem is felírt a doki bogyót, három darabot, meg a páromnak is, és ő szó nélkül beszedte. Mert lehet, hogy rajta úgy nem jön ki, nem látszik,, de ha te beszeded, meggyógyúlsz, utána megint dugtok, és ő nem szedte, akkor megint átadja neked, szóval...

2011. márc. 13. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:
A barátoddal babát is terveztek, hogy nem védekeztek sehogyan? Bocsi csak ez szemet szúrt :)
2011. márc. 13. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:
jah bocsi azt nem írtad h gyógyszert nem szedsz, sorry! :)
2011. márc. 13. 18:17
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát bántott engem ez a dolog, h nem akarta beszedni, de szedi és ez a lényeg :)

Nem, egyenlőre nem tervezünk babát :P nekem még 3 év suli van hátra :/ miért ti használtok minden alkalommal óvszert? én bizok annyira a barátomban, h tudom, h nem fog belém elmenni, meg azért 31 éves fejjel már van benne tapaszalat :P

2011. márc. 14. 16:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!