Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oralis technika? Jo ez igy?
Figyelt kérdés
Szoval en csak arra lennek kivancsi hogy hogy tehetnem megjobba az oralis sexet?A baratommal mar eleg regota egyutt vagyunk es nem ez lenne az elso alkalom sem a rendes szeretkezesre sem az oralis kielegitesre....csak ezuttal szeretnem a kovetkezo alkalomkor picit maskepp csinalni....a baj csak az h mar kifogytam az otletekbol..:(en eddig ugy szoktam hogy eloszor csak apro puszikat adok eloszor a parom hasara majd egyre lejebb megyek mig eljutuk a herezacskokig...ott is apro puszikat adok vigyazok h ne erjek se a kezemmel se a szammal se a herezacskojahoz sem a himvesszojehez...aztan elkezdem nyalogatni a tovet majd vegignyalom egesz a tetejeig. Ott apro puszik megint...majd a nyelvem hegyevel elkezdek korozni rajta de ugy h ne erjen a himvesszoje az ajkaimhoz ....ujabb apro puszik majd apro puszikkal ujra lemegyek egesz a herezacskoig amit aztan elkezdek nyalogatni majd picit megszivom. Ezutan a nyelvemmel ujra egesz a tetejeig nyalogatom majd az ajkaim koze veszem s epp egy picit beszivom s kozbe nyalogatom is. Aztan pici ido utan gyorsabban szopom, a nyelvemmel alltalaban mindig korozok rajta kozben, beengedem melyebbre, sot neha meg melytorokra is , majd ujra visszaterek a hegyehez.A kezemmel a hereit masszirozom vagy eppenseggel a bort huzogatom mikozben a szamban van. Van amikor a szamba elvez..olyankor le is nyelem neki maskor meg a melleimre szokott... Szerintetek meg mit tehetnek ami biztos nagyon jol esne a paromnak? Fiuk ti meg mit szerettek ha egy lany csinal? Lanyok ti hogy szoktatok csinalni? Koszonom elore is a valaszokat.
en eddig ugy szoktam hogy eloszor csak apro puszikat adok eloszor a parom hasara majd egyre lejebb megyek mig eljutuk a herezacskokig...ott is apro puszikat adok vigyazok h ne erjek se a kezemmel se a szammal se a herezacskojahoz sem a himvesszojehez...aztan elkezdem nyalogatni a tovet majd vegignyalom egesz a tetejeig. Ott apro puszik megint...majd a nyelvem hegyevel elkezdek korozni rajta de ugy h ne erjen a himvesszoje az ajkaimhoz ....ujabb apro puszik majd apro puszikkal ujra lemegyek egesz a herezacskoig amit aztan elkezdek nyalogatni majd picit megszivom. Ezutan a nyelvemmel ujra egesz a tetejeig nyalogatom majd az ajkaim koze veszem s epp egy picit beszivom s kozbe nyalogatom is. Aztan pici ido utan gyorsabban szopom, a nyelvemmel alltalaban mindig korozok rajta kozben, beengedem melyebbre, sot neha meg melytorokra is , majd ujra visszaterek a hegyehez.A kezemmel a hereit masszirozom vagy eppenseggel a bort huzogatom mikozben a szamban van. Van amikor a szamba elvez..olyankor le is nyelem neki maskor meg a melleimre szokott...
2011. márc. 7. 17:36
2/14 anonim válasza:
Semmit. Ez kiváló ha így csinálod. ;)
2011. márc. 7. 17:37
3/14 anonim válasza:
jo igy!!csak sok a puszi!!
2011. márc. 7. 17:38
4/14 AtyeszLL válasza:
Ha már egyszer befaltad, ne térj vissza az apró puszikhoz, mert az úgy idegesítő.
2011. márc. 7. 17:53
5/14 anonim válasza:
Én nagyon preferálom a tövétől a hegyéig nyalást. Imádom...
2011. márc. 7. 18:37
6/14 anonim válasza:
Nekem felállt.
A technika szuper, nem kell ezen változtatni, akinek ez nem elég, azt le kell cserélni. Én vállalom. :)
2011. márc. 7. 19:00
7/14 anonim válasza:
Nekem mar all a zaszlo ez nagyon jo meg kell utassam ezt amit irtala csajomnak is hatha o is inspiralodik belole:P:P hu nem v semmi
2011. márc. 7. 19:59
8/14 anonim válasza:
Szerintem is jó de fél óra puszi után szerintem már belemarkolnék a hajadba és.......
2011. márc. 7. 20:10
9/14 anonim válasza:
Te egy irtó odaadó csaj lehetsz! Az már önmagában hihetetlen, hogy valaki ilyen kifinomult és tudatos módszert dolgozzon ki rá, de hogy még le is írjad lépésről lépésre...! :)
Tulajdonképpen majdnem minden szerepelt benne, én már csak két dolgot említenék:
- a heréket követően még egy kicsit lejjebb is mehetsz, és izgathatod a nyelveddel a gátrészt a nemi szerv és a végbél között
- illetve ha a párodnak nincs ellenére, akkor megpróbálhatod óvatosan bedugni egy ujjadat a fenekébe és a prosztatáját kitapintani, miközben elöl folyamatosan szopod
Valamint még az jutott eszembe közben, amit pont az utolsó hozzászóló is írt. Ennyire precíz orális kényeztetések után egyszer csak elkapni a fejedet és finoman, de határozottan átvenni az irányítást felette... ;)
2011. márc. 8. 03:17
10/14 anonim válasza:
Szerintem túlspilázod a sok puzival ezt az ápolási módszert! De testszett a dolog(kivéve a sok puszit)
Változatosságot akarsz a párodnak?
vegyél be extra erős rágót rögtön elötte.Vagy szólj egyik barátnődnek hogy beszálljon.Vagy jöhet egy kis sado-mazo.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!