Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire hogyan? (LENT)
Figyelt kérdés
Először is fiú vagyok és hetero. Kezdem unni hogy csak simán kiverem valami másra vágynék de most nincs barátnőm. Ti h szoktátok kiverni, esetleg izgatni magatokak?PL műpuncit csinálni házilag vagy ilyesmi bármi jöhet.És értelmes válaszokat légyvszíves.2011. márc. 7. 16:55
1/7 anonim válasza:
"műpuncit csinálni házilag vagy ilyesmi bármi jöhet.És értelmes válaszokat légyvszíves."
Értelmes kérdést légyszives.
2/7 stcherry válasza:
én barackból csináltam műpuncit és nagyon bejött :)) esetleg szexshop
de hallottam már olyanról is, hogy az egyik barátom mesélte hogy a macinak a lába között kivágta bicskával kiszedte a tömést és jól megrakta, mint az udvarban a szalmát
3/7 anonim válasza:
Ott a pite az asztalon, belenyúlsz két ujjal, aztán... :D
4/7 Huan001 válasza:
azt a finom barackot ilyenekre "elb@szni" áááááá
én tok egy kurv@ jót de nemmondom el csáű
5/7 A kérdező kommentje:
barackból hahaha
2011. márc. 7. 18:27
6/7 anonim válasza:
esetleg próbálj ismerkedni, lányokkal! nekem sincs barátnőm mégsincs igényem műpun*cira és egyéb dolgokra.
7/7 anonim válasza:
Takarod feltekered és megrakod a csigát.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!