Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Női magömlésetek volt már?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női magömlésetek volt már? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kb. 1 éve fedeztem fel, hogyha nagyon felizgulok akkor az orgazmus pillanatában folyik, sőt ömlik belőlem a hüvelyváladék. Ezt nevezik női magömlésnek. Hasonló volt másnál is? Szerintetek ez izgató?
2011. márc. 7. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Magömlés. MAGömlés. Mi nem stimmel itt, hm?
2011. márc. 7. 16:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Nyugodtan keress rá neten ezt így hívják!
2011. márc. 7. 17:01
 3/9 anonim ***** válasza:
izgató lehet:) láttam már ilyet de csak videón hány éves vagy?
2011. márc. 7. 17:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem hiszek el mindent amit a neten írnak. Nevezzük ejakulációnak, úgy talán nem lesz röhejes a kifejezés.
2011. márc. 7. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:
A pontos megnevezését nem tudom (bár sztem is női ejakuláció),de nekem is szokott olyan lenni,hogy az orgazmus pillanatában kispriccel belőlem valami,ami hígabb,mint a puncinedv,de nem vizelet. Sok kérdés volt már ezzel kapcsolatban itt és mindig van olyan,aki nem hiszi el,de belőlem akkor is spriccel valami és úgy látszik belőled is,úgyhogy van ilyen,igen!
2011. márc. 7. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Hüvelyváladék ömlik, vagy ugy érzed, hogy bepisilsz?
2011. márc. 7. 17:38
 7/9 zsoli bácsi válasza:
Aztaaa!! Ilyenem még sosem volt!! :))
2011. márc. 7. 18:59
 8/9 anonim válasza:

Még jó XD

Nekem sem, de kipróbálnám :))

2011. márc. 7. 19:02
 9/9 zsoli bácsi válasza:

:)

Mi az akadálya? :P

2011. márc. 7. 19:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!