Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női magömlésetek volt már? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Kb. 1 éve fedeztem fel, hogyha nagyon felizgulok akkor az orgazmus pillanatában folyik, sőt ömlik belőlem a hüvelyváladék. Ezt nevezik női magömlésnek. Hasonló volt másnál is? Szerintetek ez izgató?2011. márc. 7. 16:53
1/9 anonim válasza:
Magömlés. MAGömlés. Mi nem stimmel itt, hm?
2/9 A kérdező kommentje:
Nyugodtan keress rá neten ezt így hívják!
2011. márc. 7. 17:01
3/9 anonim válasza:
izgató lehet:) láttam már ilyet de csak videón hány éves vagy?
4/9 anonim válasza:
Szerencsére nem hiszek el mindent amit a neten írnak. Nevezzük ejakulációnak, úgy talán nem lesz röhejes a kifejezés.
5/9 anonim válasza:
A pontos megnevezését nem tudom (bár sztem is női ejakuláció),de nekem is szokott olyan lenni,hogy az orgazmus pillanatában kispriccel belőlem valami,ami hígabb,mint a puncinedv,de nem vizelet. Sok kérdés volt már ezzel kapcsolatban itt és mindig van olyan,aki nem hiszi el,de belőlem akkor is spriccel valami és úgy látszik belőled is,úgyhogy van ilyen,igen!
6/9 anonim válasza:
Hüvelyváladék ömlik, vagy ugy érzed, hogy bepisilsz?
7/9 zsoli bácsi válasza:
Aztaaa!! Ilyenem még sosem volt!! :))
8/9 anonim válasza:
Még jó XD
Nekem sem, de kipróbálnám :))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!