Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, hogy túlzottan nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy túlzottan nem érdekel a sex? Tehát úgy igazán? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Pedig még 25 éves létemre szűz vagyok.

Meleg nem vagyok.Az fix. Viszon különösebben dugni sem akarok.

Néha jó volna kipróbálni,de ha ott lennék nem is biztos,hogy akarnám.

Már arra is gondoltam,hogy félek tőle vagy a lányoktól.

Mi a jó benne?

2009. febr. 18. 22:12
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Ez nagyon érdekes. Van egy jó fiúbarátom, 20 éves és ő sem beszél sosem a szexről a lányokhoz sem közeledik szexuális célzatból, hozzá kell tennem a fiúkhoz sem, tehát nem homoszexuális. Sokak szerint egy elég jó nő vagyok és beleszerettem ebbe a fiúba, aki visszautasított mondván nagyon szeret, de csak lelki társként. Nagyon kiakadtam elhiheted, hiszen meg voltam győződve arról, hogy összejövünk.Más pasik erre annyit mondanak: b..u...z..i. Szóval nagyon rossz érzés. Azért írtam le ezt a kis sztorit, mert igazából ő is egy asszexuális fajta lehet, de nem biztos lehet csak elő kelle hozni a váagyait, mivelhogy nagyon félénk és túlzottan kötelességtudó (szinte évfolyamelső az egyetemen), tehát elképzelhető, hogy ez vonja el a figyelmét a szexről, ami nekem furcsa dolog.

Te is sokat tanulsz/tanultál esetleg dolgozol?

2009. febr. 28. 13:29
 22/49 A kérdező kommentje:

Szia 13:29

Én sajnos nem tanulok sokat meg nem is dolgozom sokat.

örülnék annak ha olyan lennék,mint ő,mert akkor talán vinném is valamire.

hmm,szóval jó nő vagy. Ha velem kezdenél valószínű én is visszautasítanálak,mert nem tudnék a helyzettel mit kezdeni. Mit akarna egy jó nő tőlem? ez már rögtön gond.

Meg otthon sem tudnám,hogy adjam be.

MI vagyunk a vesztes kategória. Kár ránk időt pocsékolni.

Sosem fogunk a lányokhoz érteni.

Én nem hiszem,hogy assexuális lennék és nem is tartom azt normálisnak. örülnék ha .ina bubus lennék,de nem vagyok. nem tudok mit kezdeni a lányokkal.

Nekem semmi nem vonja el a figyelmem a sexről. Csak valamiért ne hajt a vágy,hogy kipróbáljam. Meg egy kicsit tartokis tőle. Előbb utóbb valahogy át kell esnem rajta,gondoltam megveszem. Lehet,hogy neki ez kellene.

Más pasik erre csak annyit mondanak .....uzi. Elég rossz érzés is,hidd el. Ha valaki nem vati azonnal magát a nő után akkor azt nem normállis. főleg ha a lány kezdeményez.

Magamból kindúlva keress magadnak NORMÁLIS

2009. márc. 2. 19:47
 23/49 A kérdező kommentje:
fiút. Én sem tudom hogyan lehetne minket az életbe rángatni.
2009. márc. 2. 19:48
 24/49 anonim ***** válasza:

Köszi!Csak egy kérdés: Elégedett vagy önmagaddal?

Az életeddel és a testedet elfogadtat szereted?

Mert ez is lényeges dolog. Amúgy ezzel, a b..uz..i kijelentéssel nem megbántani gondoltalak csak arra a fiúra, aki visszautasított mindenki ezt mondja...

2009. márc. 3. 13:15
 25/49 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen lányhoz mész oda.

Én írtam, hogy szerintem szerelmesnek kéne lenned.

Pl. az esetek egy része csalódás lesz, de nem ezek a 'vesztett' esetek fognak majd számítani később. Ha csak egyetlen lányt is találsz, akivel el tudnál képzelni egy második, harmadik, x-edik randit, akkor már megérte.

Nem úgy van az, ahogy te gondolod. Rengeteg önbizalomhiányos lány van, aki csak arra vár, hogy egy fiú kedvesen elhívja teázni.

Csak jól kell tudni választani. Lehet, hogy épp nem a legszebb csomagolásban jön,de mondjuk jó lelke van, megfelelő társ lenne neked.

Én is megfogadtam, hogy ezentúl tojok magasról a külsőre, csak az ösztöneimre hagyatkzoom, és nem hajtok el senkit csupán abból az indokból, hogy az illető nem jön be nekem.

Hidd el, a kedvesség átsugárzik egy lányból, fel fogod ismerni. Próbálj minden helyzetben udvarias, mosolygós lenni. Vicces, de néha ezen múlik. Ha egy kicsit engedsz felcsillani a személyiségedből.

2009. márc. 3. 18:05
 26/49 A kérdező kommentje:

Szia

Írtam volna privátban neked csak hova??

Tudom,hogy nem nekem szántad a bumburnyák kijelentést.

Nem bántottál meg.

Nem vagyok elégedett az életemmel sem önmagammal.

Nem az egész testemet nem tudom elfogadni hanem csak bizonyos részeit.

Leírnád,hogy ezek miért olyan fontosak abban,hogy mennyire erdekel a sex ill.,hogy mennyire keresema lányok társaságát? kérlek légy oly kedves :)

Fejtse ki nekem valaki

2009. márc. 3. 19:33
 27/49 A kérdező kommentje:

18:05

Köszönöm,hogy próbálsz tippeket adni. Kedves és aranyos tőled.

Csak tudod én meg se próbálom. Nem is szoktam ezen gondolkozni. Valahogy nincs elégg jelen az életmben.

Nem tudom,miért kellene megismerkednem egy lánnyal.

Nincs senki akitől akármit is akarnék.

Az biztos,hogy az esetek egy része csalódás lesz.

Ami rendesen elvenné a kedvem meg a nemlétező önbecsülésem.

Láttam én több olyan lányt is akivel több randit is el tudtam volna képzelni. Csak nem akarok közeledni egyhez sem. Nem akarok tölük semmit.És bármilyen furcsán is hangzik az idelyüket sem akarom rabolni.

egyeáltalán nem tudom mit és hogyan kell csinálni a lányokkal.Sosem tanultam meg.

Ő se akarna tőlem semmit.

Meg mit kezdenék én egy barátnővel?? Azt se tudnám hová tegyem az egészet az életemben. Teljesen ismeretlen helyzet lenne. ---most idiótának nézel,igaz?

Nekem annyira nincs önbizalmam és annyira határozatlan vagyok,hogy még az önizalomhiányos lányoknak is kevés lennék.

Egyébkén szerintem az önbizalomhiányos lányoknak olyan pasi kell aki nem az. Aki ad nekik önbizalamt,aki mellett biztonságaban érezheti magát. Ez sajnos nem én vagyok. Én nem vesztettem el az önbizalmamat,nem is volt.

Lehet,hogy az írásaimból ez nem jön át,de szoktam mosolyogni,kedev vagyok általában és udvarias.

Remélem nem érzed úgy,hogy letámadtalak volna,mert néha úgy jön ki,hogy valaki segíteni akar nekem én meg ,mint ha belerúgnék.

2009. márc. 3. 19:48
 28/49 anonim ***** válasza:

Érdekes figura vagy,az tuti!

Az irásaidból ugy jön le,mintha depis lennél!De gondolom nem vagy az...

Nem igaz,nem hiszem el,hogy ennyire határozatlan vagy,akkor majd összehoz a sors egy olyan nővel,aki majd vastagon ki is használja a határozatlanságodat,majd irányitani akar!

De egyébként te tudod!Majd találkozni fogsz egy ilyan személyel,aki érdekel,akivel majd megprobáltok az élet terén mindent!:)))

Tiszta szívből azt kivánom!

2009. márc. 3. 23:57
 29/49 anonim ***** válasza:

Talán csak tényleg nem jött el az Igazi, akiért úgy érzed, érdemes lenne küzdened:))

Nem mondom, hogy erőlködj feltétlenül, de lehet, hogy megérné. Azért nem hiányzik gondolom se a szerelem, se a szex, mert nem tudod milyen érzés.

Majd úgyis lesz valaki az életedben, aki mindent fenekestül felforgat. És ez nem egy rossz dolog.

2009. márc. 4. 16:47
 30/49 A kérdező kommentje:

23:57

Inkább unalmas vagyok,mint érdekes,de a sorból kilógok az biztos.

Depis...hm,nem tagadom általában olyan tünetek mutatok,de a legutóbbi vizsgálat szerint normális vagyok.

tehát nem foghatom rá,hogy azért nem vagyok teljesen normális.

Hidd csak el,hogy 25 évesen döbbenetesen határozatlan vagyok.Nekem rossz,annyira. Azt nem szeretném,hogy valaki úgy kihasználjon. utána mégjobban elmenne a kedvem az egésztől.

Nagyobb baj,,hogy én sem tudom.

Köszönöm a kívánságod.

2009. márc. 4. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!