Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lessz ha amikor a baratom oralisan kenyeztet bele pisilek a szajaba?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 14:53
21/34 anonim válasza:
ha jól csinálja nem is tudsz belepisilni. De kérdezd meg erről őt is!
24/34 anonim válasza:
Ha fel vagy izgulva, akkor anatómiailag lehetetlen, hogy bepisilj.
25/34 anonim válasza:
Furcsa lenne ha egy sárgát dobnál a szájába :D
26/34 Szpekitor válasza:
Mindenképp! És csak azért hogy tudja mi a jó!
27/34 anonim válasza:
nem tudom, ti, hogy vagytok vele nőtársaim, de én csakis akkor tudok pisilni, ha wc-n vagyok, hiába van az, hogy mondjuk 10 perccel előtte az van, hogy nem bírom ki, akkor sem tudom elengedni magam. szex közben meg pláne nem megy... de attól függetlenül, hogy nem vagy szűz és még nem volt orál, egyértelmű kell, hogy legyen
ha pedig a spriccelős orgazmusra gondolsz, az nem vizelet...
28/34 anonim válasza:
egyszer engem amikor szop...t a barátnöm , akkor vélet lenül a szájába pisiltem ! Majdnem hányt ! elmentem pisilni , visszajöttem és csinálta tovább !
És már én is nyaltam úgy öt , hogy tiszta pisis volt a hüvelye ! DE amikor már lenyalogatod a vizeletett utána már tiszta , addig meg egy kicsit fura az izze , de meglehet szokni !!
29/34 anonim válasza:
az az előző hozzászólónak!Úr isten!te egymás pisijét nyalogatjátok?és leis nyelitek?ez már undorító!a kérdésre visszatérve!én nem tudok segíteni mert én még nem pisiltem be soha de ki tudja hogy mit rejteget a hugyhójagod!
30/34 anonim válasza:
Ha ennyire félsz tőle, akkor előtte pisilj egy jót a wc -be, majd töröld ki intim törlő kendővel és utána nekiláthattok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!