Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez hüvelyi orgazmus volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hüvelyi orgazmus volt?

Figyelt kérdés
A barátom tegnap éjjel orálisan kényeztetett, és közben ujjazott.... Elmentem!! És úgy sejtem, hogy ez nem csiklói volt, mert más érzés volt, mint ezelőtt. Tudni kell, még soha nem volt hüvelyben orgazmusom..... és kételkedem most, de szerintem biztos az volt.... És örülök neki!! Már kezdtem azt hinni, hogy nekem már soha nem lesz hüvelyben!! Azt nem tudom még, hogy csak akkor sikerülhet, ha közben a csiklómat is izgatja? Mert mondom még egyszer, eddig még sehogy sem jött össze a hüvelyi!!! Szerintetek?? 21 éves lány
2011. márc. 7. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerű csikló-orgazmus volt. Az érzést erősítheti ha a hüvelyben matatok, van akinek az jött be hogy az ánuszát ujjazom, de az orgazmus központja a csikló marad.

35/F

2011. márc. 7. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg, hüvelyi orgazmusod volt. A párod az ujjával stimulálta a G pontodat, ezért érezted másként az orgazmust. És igen, lehet, hogy kell a csikló ingerlése a továbbiakban is a hüvelyi orgazmusodhoz! A lényeg, hogy ez semmit nem vesz el az élvezet értékéből!

42/N

2011. márc. 7. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy az volt, de elmentél az a lényeg.

Nekem volt egy barátnőm aki szex közben magának izgatta a csiklóját és még jobban fel húzott ezzel.

Te is tedd ezt és garantálom hogy jó lesz nektek is.

2011. márc. 7. 14:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok, bár eléggé megoszlanak a vélemények!! :) Szóval nem lettem okosabb :P Viszont abban mindenkinek igaza van, hogy az a lényeg, hogy jóóó volt!!! :)

Köszi még egyszer!!! :))

2011. márc. 7. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
legközelebb ne nyaljon.. és ugy ujjazzon egyfajta vakaro mozdulat vagy intő mozdulatot végezzen az ujjával a hasad felüli oldalán a hüvelyben.. érdekes barátnőmnek már a legelejétől van hüvelyi orgazmusa pedig én voltam neki az 1... és rengetegszer sikerül neki 1 aktus alatt.Mindenki más és más
2011. márc. 7. 19:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!