Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden férfi szereti, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi szereti, ha a fenekét simogatják, kényeztetik? Normális ez?

Figyelt kérdés
Az enyém nagyon szereti kívül és belül is, arra izgul. Most attól tartok, hogy nehogy bi hajlamokra utaljon ez nála.
2011. márc. 7. 00:53
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Á, dehogy... Nem bi, hanem homo.
2011. márc. 7. 01:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon buta vagy. Megsúgom, a férfiak többségének nagyon érzékeny a feneke, magyarán elalélnak már a simogatásától is, csak sokan nem is próbálják ki, nem engedik a párjuknak ezt, mert "b*zis". Még látod, te is rögtön hülyeségekre gondolsz. Ez nem bi hajlam, hanem jólesik neki, ennyi az egész.

Az én párom is kegyetlenül élvezi, annyira, hogy szinte önkívületi állapotba kerül. :) Ja, és nem ő kérte, én kezdtem el ott lent kényeztetni, először csak a fenekét pusziltam, aztán más területekre tévedtem. Eleinte zavarta, de aztán kijelentette: "lehet, hogy b*zis, de ez kegyetlen jó!"

Ő nem fosztja meg magát az élvezetektől, sok férfi igen. Amíg ezt egy nő csinálja a férfinek, nincs szó semmiféle meleg vagy bi hajlamról. Szeretem a testét, ott érintem meg és úgy, ahogy neki és nekem megfelel. Kit érdekel a társadalom -téves- véleménye?

2011. márc. 7. 02:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Én utálom.
2011. márc. 7. 03:27
 4/8 anonim ***** válasza:
rengeteg idegvégződés van a végbél nyilás körül nemtöl függetlenül, azért azonositják a bu-zikkal, mert a fiuknak nincs más lyuk amit "vaginaként használhatnának", DE ott is jó érzést kelt, függetlenül attól hogy az ember bu-zi e vagy sem...és ha jó érzés, mindenkinek jó érzés, csak a "gondolatainkban" azonosítjuk a bu-zikkal... a heteroknak is jó, most hogy ezen túl tudják e tenni magukat, az más kérdés, és hogy tudják e élvezni, hogy vannak e olyan nyitottak, hogy ezt élvezzék... a bu-zik nem azt szeretik hogy az anusukat ingerlik hanem azt hogyha egy másik FÉRFI teszi ezt...nagy különbség
2011. márc. 7. 08:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Alaptalan a félelmed, ha neki ez jó és neked meg nem kényelmetlen akkor fölösleges volt ez a kérdés, a lezbik is kinyalják egymást, ha téged kinyal a barátod ő se arra gondol hogy mert jó ez neked lehet hogy te is lezbi vagy.
2011. márc. 7. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem szereti mindenki. Nem mindenki egyforma.
2011. márc. 7. 11:39
 7/8 anonim válasza:

Én allergiás vagyok a fenekemre :D nem kell ott matatni..

Az már szerintem nem normális dolog. :S F

2011. márc. 7. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Én szeretem... :D

F/25

2011. márc. 7. 21:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!