Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi szereti, ha a fenekét simogatják, kényeztetik? Normális ez?
Nagyon buta vagy. Megsúgom, a férfiak többségének nagyon érzékeny a feneke, magyarán elalélnak már a simogatásától is, csak sokan nem is próbálják ki, nem engedik a párjuknak ezt, mert "b*zis". Még látod, te is rögtön hülyeségekre gondolsz. Ez nem bi hajlam, hanem jólesik neki, ennyi az egész.
Az én párom is kegyetlenül élvezi, annyira, hogy szinte önkívületi állapotba kerül. :) Ja, és nem ő kérte, én kezdtem el ott lent kényeztetni, először csak a fenekét pusziltam, aztán más területekre tévedtem. Eleinte zavarta, de aztán kijelentette: "lehet, hogy b*zis, de ez kegyetlen jó!"
Ő nem fosztja meg magát az élvezetektől, sok férfi igen. Amíg ezt egy nő csinálja a férfinek, nincs szó semmiféle meleg vagy bi hajlamról. Szeretem a testét, ott érintem meg és úgy, ahogy neki és nekem megfelel. Kit érdekel a társadalom -téves- véleménye?
Én allergiás vagyok a fenekemre :D nem kell ott matatni..
Az már szerintem nem normális dolog. :S F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!