Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ijhs kérdése:
Fiùk! Leírnátok, hogy milyen lenne számotokra a legjobb szopás?
Figyelt kérdés
A legjobb,legrészletesebb beszámoló írójával nyélbeütjük a dolgot ;)2011. márc. 6. 23:05
1/13 anonim válasza:
nekem az volt a legjobb, mikor egy csaj áthívott dvdzni baráti alapon, a film közben elővette és leszopott.
2/13 anonim válasza:
mindenképpen gyengéd, bő nyállal, foggal ne érj semmihez, majd erősebben szorítsd meg a száddal, gyorsaság változó lehet, az a legjobb ha menet közben fokozod, az is jó ha csak a makkot szopod és az is jó mikor torkig benyeled, a kettő között is remek ;)
4/13 TWIO válasza:
Nagyon fontos tippeket hallhattál már. Bő nyál, semmi fog. Van, akinek túl érzékeny a makkja, erre figyelj. Ő nem fogja szeretni, ha a Meatus Urethae (a nyílás a pénisz végén) körül izgatod. Az én tapasztalatom (férfiből vagyok, és férfiakkal is összehoz a sors, ezért olyat is mondok, amit éreztem már, és olyat is, amit másoknál tapasztalhattam), hogy szeretik a biztos szorítást a péniszen. Természetesen emellett a többi része kerülhet a szájba, és mozoghat együtt a kézzel a száj. Ilyenkor külön élményt nyújt, ha a kezed forgatod is körülötte, miközben persze le-fel jár. Időnként érdemes elvenni a kezed, és mélyebben csinálni a száddal. Ha képes vagy a technika alkalmazására, próbáld az egészet a szádba venni. Készülj fel, hogy nem fogod tudni sokáig benntartani, de hidd el, hihetetlen élménnyel jár a másik oldalról. Ismerd meg magad, hogy mit tudsz, és meddig. Ha már fáradsz, akkor heverj mellé, és csók mellett folytasd a munkát a kezeddel. Ügyelj arra, hogy a szájba ürített ondó az AIDS-vírussal való fertőződést is magában hordozza, hogyha a partnered fertőzött. Ha mégis úgy alakul, vagy köpd ki, vagy nyeld le. (Utóbbi esetben a gyomorsav le tudja bontani problémák nélkül a vírust.)
5/13 anonim válasza:
na az utolsó vágja a dörgést.én hetero vagyok,eddig csak csinálták,és sztem ez így is marad,de az elöttem lévő a legjobban fogalmazta meg a dolgot.
6/13 anonim válasza:
Számomra a legjobb olyan lenne, amit tőled kapok - és nem olyan, amiről csak írogatnak. (Szerintem sokkal jobb csinálni, mint beszélni róla.) :-D
Az pedig, hogy konkrétan hogyan is jó, és éppen mi az ami kellemes, úgyis közben dől el...
Pedro
7/13 anonim válasza:
Hali.Nos ha valakit le akarsz szopni,akkor ne csak szivattyúzz még el nem sül,hanem próbálj meg sexy lenni(persze emelett nem árt ha jól is szopsz,mindjárt elmondom hogy mit csinálj lépésről lépésre): Fogd meg a farkát,"nézz a szemébe" és mond azt hogy "HMMMM"...(csak ennyit és már meg is adtad a pasinak az önbizalmat tuti hogy keményebb lesz mint a titám),azután vedd gyengéden a szádba.Izgasd a makkot,ne felejtsd el semmi fogazás.Kicsit méllyebre mész mondjuk 7-8 cm és ekkor megszívod neki mint a vákumpumba és visszahúzod a fejed hogy olyan cuppanó hangot adjon ki a szád mint amikor a bor dugóját kihúzod.Gyorsan a kezedbe veszed és vered neki gyors tempóban és közben sexysen ránézel és azt mondod : Na ez hogy tetszett nagyfiú?és ismét bekapod...Szerintem elég ezt egyszer eljátszani mert másodszorra tuti elsülne és ne feledd csak szexysen...Csak kövesd a sorrendet és ne feledd a szemkontaktusnál legyen szexi az arckifejezésed és a hangod a kérdésekkor...Rem segítettem :D üdv 18 éves B.P lány :)
8/13 anonim válasza:
Már írtak ketten részletesen. Annyival tudod még fokozni az élményt, hogy óvatosan simogatod a heréit közben.
9/13 anonim válasza:
Kiegészíteném a fentebbieket. A heréit vedd a szádba finoman szívogasd, külön külön. Az előző írások után vagy előtt vagy inkább közben.
10/13 anonim válasza:
Ahh köszi hogy írogattatok kipróbálom a barátommal:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!