Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségért Fordulok hozzátok! Múlt héten elmentem egy buliba! A wc-be volt 1 kis orális szex 1 lánnyal! De olyan szinten lehorzsolta a makkomat hogy másnap hólyagok jelentkeztek rajta és majdnem kétszeresére duzzadt! Mit csináljak most?
nekem kamillateás ecsetelés segített+nagyhatású bőrregeneráló kézkrém. ha nem enyhül pár nap múlva akkor doki.
amúgy irigyellek hogy ilyen kalandokban lehet részed. (a sérülést leszámítva)
Nem kell levágni!
Leesik az magától :-)))
A csaj száján nem volt herpesz és igényes volt!
k_rva igényes lehetett ha a wc-be szople..
Már miért kéne levágni,aki ostoba válaszokat ír az minek van ide regisztrálva.Vannak házi praktikák amik jól bevállhatnak és ilyen "balesetek"csajoknál is előfordulhat.Szerintem mosakodj le oda lent kamillateával naponta többször,borogathatod is meg valamilyen fertőtlenítővel is bekenhetnéd de persze olyannal ami nem csíp mint az állat :-)vagy esetleg gyulladás csökkentő krémmel.Ha nem javulna pár nap alatt menj el orvoshoz.Remélem tudtam segíteni valamit :-)
22/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!