Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítségért Fordulok hozzátok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítségért Fordulok hozzátok! Múlt héten elmentem egy buliba! A wc-be volt 1 kis orális szex 1 lánnyal! De olyan szinten lehorzsolta a makkomat hogy másnap hólyagok jelentkeztek rajta és majdnem kétszeresére duzzadt! Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
A csaj száján nem volt herpesz és igényes volt!
2011. márc. 6. 22:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
sajnos le kell vágni
2011. márc. 6. 22:46
 2/15 anonim válasza:

nekem kamillateás ecsetelés segített+nagyhatású bőrregeneráló kézkrém. ha nem enyhül pár nap múlva akkor doki.

amúgy irigyellek hogy ilyen kalandokban lehet részed. (a sérülést leszámítva)

2011. márc. 6. 22:46
 3/15 anonim ***** válasza:
ez velem is előfordult már. el fog múlni magától.
2011. márc. 6. 22:50
 4/15 anonim válasza:
Nekem egyik haverom erőspaprikát húzót a kárjára és neki is buborékos lett! :D Rohadt jót röhögtem amikor mondta és másnap elmondtam mindenkinek a suliba :D
2011. márc. 6. 23:18
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell levágni!

Leesik az magától :-)))

2011. márc. 6. 23:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
szilvásbuktát, mert azt szeretem
2011. márc. 6. 23:55
 7/15 anonim válasza:
100%

A csaj száján nem volt herpesz és igényes volt!

k_rva igényes lehetett ha a wc-be szople..

2011. márc. 7. 00:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Már miért kéne levágni,aki ostoba válaszokat ír az minek van ide regisztrálva.Vannak házi praktikák amik jól bevállhatnak és ilyen "balesetek"csajoknál is előfordulhat.Szerintem mosakodj le oda lent kamillateával naponta többször,borogathatod is meg valamilyen fertőtlenítővel is bekenhetnéd de persze olyannal ami nem csíp mint az állat :-)vagy esetleg gyulladás csökkentő krémmel.Ha nem javulna pár nap alatt menj el orvoshoz.Remélem tudtam segíteni valamit :-)

22/L

2011. márc. 7. 06:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Miért nem szóltál neki hogy ne fogazzon?!
2011. márc. 7. 08:59
 10/15 A kérdező kommentje:
Szóltam neki!Utána abba hagyta!
2011. márc. 7. 09:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!