Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan maszturbálnak azok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan maszturbálnak azok a lányok, akiknek akár 5 centis óriásai nagy műkörmeik (karmaik. ) vannak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 22:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Látom mennyi sok eszű ember van itt.....

Nekem hosszú,hegyes műkörmöm van, mindent ugyan úgy tudok vele csinálni,mint akiknek nincsen műkörme!!! Tudom magam ujjazni,mivel nem csak a körmömet dugom be,hanem az ujjamat,tampont probléma mentesen teszem föl,rendesen tudok vele fogni,sőt ütni is tudok vele!!! Nem kell lenézni azt akinek műkörme van és mindent mondani rá.

2011. márc. 13. 12:37
 12/16 anonim válasza:
Nem akarok szekálni, de ütésnél 4 ujjad eltörhet, mivel nem tudod rendesen ökölbe szorítani a kezed. szóval vigyázz!
2011. márc. 13. 15:27
 13/16 anonim ***** válasza:

03-13 01:20 vagyok, én is egy kritizáló.

Nekem is van műkörmöm, képzeld! Én is mindent ugyanúgy tudok vele csinálni, csak épp az enyémnek emberi méretei vannak, fél centire se lóg túl az ujjamon. És mint egy a műkörmös lányok közül fel nem foghatom, hogy nem okoz balesetet valaki az 5 centis, helyes körmökkel. Oké, értem én hogy nem tűhegyes, de ahhoz elég hegyes, hogy kiszúrd valakinek a szemét :S Most komolyan...nem tudom elképzelni, hogy lehet vele mondjuk WC-t pucolni, mosogatni, kádat súrolni...meg lehet azzal fogni erősen bármit, ami olyan keskeny mint egy WC-kefe? Nem szúrja ki a gumikesztyűt? Mert azt muszáj hordani, különben a domestos tönkrevágja a zselét (tapasztalat)...

2011. márc. 16. 10:44
 14/16 A kérdező kommentje:
"Wc-t pucolni" Az még hagyján, de fenekét hogyan törli ki??? (Ha valaki erre válaszolna, nem kell túlrészletezett folyamatleírás)
2011. márc. 17. 19:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Igazság szerint ezt már nem is mertem leírni :D Nekem a fél centissel ez volt a próba :D Ha ettől nem törik le, akkor semmitől :P De 5 centis tűköröm nem igaz, hogy nem törik le, mikor kitörli :S...erre én is kíváncsi vagyok...
2011. márc. 17. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Én most kérdeztem meg, hogy hogyan törlik ki:D

De amúgy nem elítélés vagy ilyesmi, csak érdekel.

2011. márc. 31. 20:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!