Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak még rajtam kivül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még rajtam kivül olyanok, akinek nem orálozik, nem análozik a partnernője, felesége? Ti ekkor mit csináltok?

Figyelt kérdés
Valamint akinek volt ilyen kapcsolata hogy reagált?
2011. márc. 6. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Igen vannak. És? Akkor csinálunk helyette mást, olyat ami neki is tetszik és jó neki. ;)Nemcsak ez a két dolog létezik..
2011. márc. 6. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van. Dugunk.
2011. márc. 6. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Rábeszéltem. 1 év alatt.
2011. márc. 6. 17:01
 4/8 A kérdező kommentje:

16:57

És mit csináltok helyette?Prosztatázást,kölcsönös fenéknyalást vagy ilyesmit?

2011. márc. 6. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
58%

Szerepjáték pl, új helyek kipróbálása, masszírozás és igen akár prosztata masszírozás is lehet bár azt még nem próbáltuk:D,

tudod az a baj a mai emberekkel, hogy ha ezeket nem kapja meg(anál, orál) akkor már nem is számít neki a "szerelem" (feltételezem, hogy mennyit számíthat neki az a nő akivel együtt van nagyon "sokat").

Az én barátnőm a fiújával sem csinálja pl az anált, az orált sem mindig még is együtt voltak 2 évig és szerették egymást és nem emiatt szakítottak. De ugyanúgy megvolt a szexuális életük és jól megvoltak együtt akármilyen hihetetlennek is hangzik.

Az anál meg tudod mi? Miért a végbelét akarod d.ugni? Az elvileg sz@rásra kell nemde? vagy tévedek?

2011. márc. 6. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"16:57

És mit csináltok helyette?Prosztatázást,kölcsönös fenéknyalást vagy ilyesmit?"

Egyébként úgy beszélsz itt, mintha ettől a két dologtól függene egy kapcsolat. :D vagy csak ez a két dolog létezne egy szexuális életben.

2011. márc. 6. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Orálozással szerencsére nem volt gondunk. Análisan nem igazán ment eleinte (fájt neki), évekkel később viszont ő kezdeményezte. Pedig már azt hittem, le kell mondjak róla. Az óta néhányszor betettem a popsijába, bele is élveztem. Most már nyugodt vagyok, hogy megkaptam az élményt. Jó dolog, de jobb ha nem csináljuk túl gyakran...
2011. márc. 7. 09:23
 8/8 A kérdező kommentje:

9:23 de jó neked...

Azért is irigyellek, mert kezdeményező a párod!

Ha az anál negativ mellékhatásai miatt nem csináljátok gyakran,nem kell aggódnotok,egy hölgy beirt hogy 15 éve kutya baja tőle,folyamatosan csinálják.

2011. márc. 7. 21:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!