Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy fantáziával rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy fantáziával rendelkező anyukák? (akár perverzek:D)

Figyelt kérdés

A páromnak hétfőn lesz a névnapja és arra gondoltam, hogy veszek egy egyszerű fehér boxert és fekete textilfilccel rajzolok, irok rá valamit. A kérdés viszont az, hogy mit?

Nincsen semmi ötletem. Ti mit rajzolnátok irnátok rá?

Mindenféle ötletet várok. Akár valami perverz ötletet is :P

(akinek nem tetszik a kérdés, és csak beszólni akar az keressen másik kérdést)

2011. márc. 6. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát... Inkább vegyél fel Te valami szexi ruhát aztán töltsetek együtt egy kellemes estét, menjetek el sétálni, beszélgessetek, főzz neki valami finomat, esetleg csináld meg a kedvenc sütijét, fürödjetek ketten, annyi mindent ki lehet találni :) Ezt szerintem többre fogja értékelni mint egy filccel összefirkált alsónadrágot. :)) Bár ez az én véleményem, de nekem olyan hülyén jönne le ez az egész...

Vagy ha mindenáron valami ajándékot szeretnél adni neki, szerintem találj ki valami mást.

Nem megbántani akarlak, csak egy ötlet volt. :)

Amúgy elképzelésem sincs, hogy mit írhatnál rá, bocsi. :)

2011. márc. 6. 16:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fog menni a romantikázás, mert tegnap megjött :(
2011. márc. 6. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Na :( Sajnálom. :(

Valaki lehet, hogy tud majd Neked ötletet adni, hogy mit írj rá. :) Türelem!

2011. márc. 6. 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért köszi :)
2011. márc. 6. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól,hogy neked megjött,neki még lehet jó:)

Szerintem ne sima fehér boxit vegyél,hanem vmi vicces/szexuálisat. (pl malacok kufiznak rajta vagy hasonló)Aztán kérd meg,hogy próbálja fel,utána meg lehet kényeztetni:D

szerintem ez így tetszene neki:D

2011. márc. 6. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem jó ötlet, csináld, ha nekii tetszene szerinted.. :D sööt, énis megfogom csinálni asszem, köszi az ötletet. ;P

vmi szexit irnék rá, vagy rárajzolnám a kedvenc pózunkat..

2011. márc. 6. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: ez jó ötlet, valamelyik kedvenc pózra, vagy orális szexre utaló kis rajz lenne a legjobb :) 30F
2011. márc. 7. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!