Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spriccelés először, maszturbációnál?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és még csak egy párszor maszturbáltam de akkor elkezdtem spriccelni, azt hittem ez teljesen normális, lehetséges ez?2011. márc. 6. 15:13
1/18 anonim válasza:
Tudtommal nem minden lány tud spriccelni, de bajod nem lesz tőle.
4/18 A kérdező kommentje:
nagyon megijedtem először. de akkor normális ez?
2011. márc. 6. 15:28
5/18 anonim válasza:
Nem normális, inkább kuriózum, de semmiképp se probléma.
6/18 Norb66 válasza:
Igen normális. Elvileg nagyobbat is élvezel így. :)
7/18 A kérdező kommentje:
huuh. köszönöm. akk nincs para, ki tudja még majd hasznát is vehetem később XD :')
2011. márc. 6. 15:31
8/18 anonim válasza:
Tuti, a pasikat szerintem izgatja h milyen lehet egy olyan lannyal aki... :D
9/18 anonim válasza:
Igen, ez teljesen normális. Nem minden nő képes elérni ilyen orgazmust, örülj neki, hogy Neked sikerült!
10/18 anonim válasza:
Bocsi, de ha szabad kérdeznem, hogy csináltad pontosan?:$
Én is szeretnék ilyen orgazmust átélni!:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!