Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha sokáig egy lány nem sexel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokáig egy lány nem sexel de nem szűz csak sok idő kiesek utána mie a szex mit éreztek? Mien

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Majd beszámolok.
2011. márc. 6. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát...ha én egy hétig nem szexelek már összeszűkül a hüvelyem egy picit, és az aktus elején még fáj is. De ez csak egy két perc, amíg "bejáratjuk" :D Nálam kb. ennyi volt a leghosszabb idő szex nélkül amióta szexuális életet élek...szóval nem tudom milyen amikor mondjuk hónapokig vagy évekig nem szexel az ember lánya. Szerintem sokkal rosszabb nem lehet, végülis... a szűzhártya visszanőni nem fog annyi idő alatt sem :D nem fájhat hosszabb ideig mint mondjuk nekem.

20/L

2011. márc. 6. 15:27
 3/6 anonim válasza:
Nekem pl már az első kihagyás után komoly fájdalmaim jelentkeznek, amit úgy hárítom el ,hogy férjemen kívül több barátom is kezelget ami nagyon jó,élvezetes, és változatos, de van amikor lecsó kolbászt dugok fel a p*námba hogy ne hiányozzon. Én a szexek után is mindig maszturbálok mert ez hiányzik pedig már 38 éves családos asszonyka vagyok.
2011. márc. 6. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi milyen??
2011. márc. 6. 15:37
 5/6 ImRonin ***** válasza:
KB.: Jajj-ááááá-íííííí-úúúúúúú-űűűűűű Segítség ez megeszi a fejem!!!
2011. márc. 7. 19:14
 6/6 Lackaaa ***** válasza:
kajakra
2011. márc. 7. 20:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!