Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha odamenne hozztátok egy 13...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha odamenne hozztátok egy 13 éves lány hogy kérlek feküdjünk le kívánom a sexet mit mondanátok mi jutna eszetekbe? És ha belemennétek miket csinálnátok vele?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 13:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%

"ha nem lennék 18 és részeg lennék és nagyon fejlett lenne a korához képest,akkor tuti megkettyinteném,aztán a szüleinek azt mondanám,ha kiderül,hogy aszondta 17:D:D"

Majd erre hivatkozzál a bíróságon, ha kiskorú megrontásáért a nyakadba varrnak két évet!

A kérdésre válaszolva, megdöbbennék, hogy mennyire elkorcsosult a világ, utána pedig elbeszélgetnék a jó k*

rva anyjával, hogy nevelje meg a ribanc sarjadék kislányát, még mielőtt nagyobb baj lenne belőle. De, ha ilyen a csaj, gondolom volt kitől tanulnia.

2011. márc. 6. 16:42
 22/24 anonim ***** válasza:
mint mondottam volt,ha nem lennék 18...ergo,kiskorú vagyok, szóval nem csinálhatnak semmit...meg azon kívül,a csaj akarta...és ez azért nem egy elhanyagolható tény...
2011. márc. 6. 18:54
 23/24 Lackaaa ***** válasza:
14 évesen vesztettem el a 13 éves exemmel, szerintem ez elég válasz:D 17/f
2011. márc. 7. 20:17
 24/24 anonim ***** válasza:
14 évesen a MOST 13 éves exeddel?:D ahhhaaa....a 10 évesekre buksz te hamis:D
2011. márc. 7. 20:21
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!