Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek ilyen az uszodában?
Figyelt kérdés
A suliból mentünk uszodába.
Mivel ez egy kis iskola az alsóbb évesekkel együtt voltunk.
Az öltözőben a tanárnő segített a kisebbeknek öltözni, de közben cikin éreztem magam.
Mert közben nekem erekcióm lett, miközben a tanárnő meglátott meztelenül, aztán olyan ciki éreztem magam, de aztán csak mosolygott, voltatok már ilyen helyzetben
?
2011. márc. 6. 12:52
2/7 anonim válasza:
Persze, hogy történt. Aztán bevittem a tanárnőt a budiba, és... Coming Soon! ;-)
3/7 anonim válasza:
Én tuti élveztem volna a szitut. Van bennem némi exhibicionista hajlam :S
4/7 anonim válasza:
öcsém miért nem én voltam ott ! a tanárnö is mesztelen volt ? mert akkor én kinyaltam volna öt !
5/7 Norb66 válasza:
Azért az nem mindegy hogy a tanárnőre vagy a kislányokra állt fel... Mert nekem a fenti sztoriból nem világos...
6/7 A kérdező kommentje:
Fiu öltöző volt, csak nem volt férfi tanár felügyelőnek, igy tanárnő jött be afiuöltözőbe is
2011. márc. 6. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!