Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet több spermám?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a spermát... Szeretem ha minnél több jön ki, mondhatom h mániás vagyok:D Minnél több jöjjön ki. Hogy lehet több spermám??? Ha fél vagy egy órát maszturbálok úgy hogy ne élvezzek el utána több lesz? Mi befojásolja még?2011. márc. 6. 12:27
2/17 anonim válasza:
Ne verd ki 1 hétig és több lesz.Amúgy jól izgasd fel magad,húzd el fél órát.
3/17 anonim válasza:
zeller tojás derelye, nő a férfi ereje!
4/17 anonim válasza:
A mennyiséget inkább az, hogy mikor verted ki utoljára. A maszturbáció hossza pedig a lövés erősségét elsősorban. De a végtelenségig nem lehet növelni egyiket sem, ez részben adottság kérdése is, mint mondjuk a péniszméret.
5/17 anonim válasza:
Hogy te mekkora egy retardált vagy..
6/17 anonim válasza:
jah az önmegtartóztatás után tényleg sok jön..
nekem is volt hogy nem csaptam ki 5 napig, utána megvolt az akció, és hát kis tócsa lett alattam szó szerint....
és nem behugyoztam...XD
7/17 A kérdező kommentje:
12:36 : Miért vagyok retardált??? Mert szeretem azt amit én termelek, mert nem undorodok magamtól?
2011. márc. 6. 12:42
8/17 anonim válasza:
"Szeretem azt amit én termelek" Loool xDDD
Na, akkor kattints erre a linkre, aztán termeld azt a spermát: [link]
9/17 A kérdező kommentje:
Ezt magadnak szántad?:))
2011. márc. 6. 12:49
10/17 anonim válasza:
Kerüld a szóját, amúgy cink, zeller piros zöldségek és gyümölcsök.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!