Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy jobb legyen neki?
Figyelt kérdés
A párommal még nem feküdtünk le, de az ágyban már elérjük egymásnak azt a pontot, hogy a másik elmenjen, és előjátékok. Ő engem nagyon fel tud izgatni, de én kevésbé őt, mit tegyek hogy könyebben és többször menjen el? mit csináljak? Segitsetek légyszi, köszönöm!!2011. márc. 6. 11:44
1/6 anonim válasza:
Régi bevállt módszer, hogy mondod neki, hogy fogja meg a kezed, és irányítson, hogy neki hol, meg hogy jó...
Utána meg már önállóan is megy,
2/6 anonim válasza:
Fiű vagy lány vagy???ha válszaolsz akk sztem többbet tudnak segíteni;):D
3/6 A kérdező kommentje:
lány..
2011. márc. 6. 16:58
4/6 anonim válasza:
A leghatásosabb módszer ha megkérdezed tőle hogy mit szeret.
5/6 anonim válasza:
akkor nem lehet nagy probléma:)bújj oda ,dörgölődz hozzá cswókolgasd a nyakát simogasd...csókolgasd ...és attol függően ,h a kapcsolatotok miylen szinten van leeht jobban belefolyni a pettingbee;)és miböl gondolod,h nem tudod őt kellően felizgatni??
6/6 A kérdező kommentje:
onnan hogy nagyon nehezen megy el...:((
2011. márc. 8. 21:02
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!