Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak amitől begerjed?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak amitől begerjed?

Figyelt kérdés
mondta a barátom hogy hétvégén azt fogja csinálni hogy lefekszik,kikötözteti magát és azt csinálok vele amit csak akarok...van vmi ötletetek mit csináljak ami nagyon befog neki jönni??
2009. febr. 18. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
jön az magától, te jobban ismered, mint mi, hogy mit visel el.
2009. febr. 18. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ezt igy nem jó és nem is lehet megtervezni.Legyél spontán.
2009. febr. 18. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer minimum elégítsd ki orálisan! Azt nagyon szeretik a pasik
2009. febr. 18. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kezd el csókolgatni, indulj az nyakától, egész le. Csókolgasd a mellkasát, aztán kezdd el orálisan kielégíteni. De azt is húzhatod egy kicsit. Szívogasd a heréit, nyalogasd de ne vedd a szádba csak mikor már nagyon nem bír magával...:)

Aztán akár bele is ülhetsz a jóba, és kezdhetsz rajta mozogni, de akkor már valószínűleg kitépi magát abból a lekötésből...

2009. febr. 18. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Juj hát igen utolsó válaszadó. Pont hétvégén csináltunk ilyet. Kikötöztem a kezeit az ágyhoz és bekötöttem a szemét is. Ezek után lágyan cirógatni kezdtem, a nyelvemmel nyalogattam a teste minden pontját, majd végül amikor odaértem a farkához, először csak lágyan érintgettem, lehelltem, csókoltam, majd pedig bekaptam. Először csak finoman csináltam, majd már könyögrött, hogy szorítsam meg. :P Ha még mellé nyögdécselsz is kicsit, vagy mondogatod, hogy hmmm de finom, akkor tuti a mennyekben lesz.

Én ezután kihasználtam, hogy nem lát semmit és lovagló pózban ugye :D ráültem. :P Ez nagyon kikészítette, állandóan meg akart érinteni, de a kötél nem hagyta. Aztán végülis letépte a kötözőeszközt és végülis egy nagyon jó szeretkezés lett belőle. :)

2009. febr. 19. 11:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!