Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehet-e vagy nem mert olvastam hogy nem lehet teherbe esni menstruáció elött mert a nö nem termékeny vagy vegyek neki esemény utáni tablettát? Most mit csináljak?
Természetesen teherbe lehet esni, még ha erre kicsi is az esély. Nem egy hölgy esett már teherbe ilyenkor.
Én is javasolnék egy tesztet.
Na, akkor én elmagyarázom. Szóval van esély ilyenkor is, mert spontán lehet peteérése az orgazmustól a barátnődnek. Javaslom az eseményutáni tablettát, de 3 napja van rá az aktustól leszámítva hogy bevegye, és minél előbb annál jobb. Ezt csak receptre adják ki, szóval beballagsz az első kórházba és íratsz fel. A teszt 2 hét után mutat eredményt mivel, a beágyazódás 7-14 napig is eltarthat. Akkor már sajnos nincs lehetőség tablettákra vagy akármire, csak abortusz ami 12-18 hétig lehetséges. Ja, és egy eseményutáni: 5-6ezer Ft, míg az abortusz 28-30ezer.
Remélem értelmes választ sikerült adnom! :)
Közvetlen menstruáció előtt IS teherbe esni...
Ha már megjött neki akkor kicsi az esély de szintén nem lehetetlen. Menzesz után kb 1 hétig vagytok védve!
De mi a faxomért olyan kvrva drága nektek az a gumi???
Vagy ha zavar akkor pharmatex és vedd ki, ne benne menj el el. És nem kell parázni.
"Menzesz után kb. 1 hétig vagytok védve!"
Azért ez sem igaz. Akkor is teherbe lehet esni, még akkor is, ha az esélye nagyon kicsi...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!