Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhes lehet-e vagy nem mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ricsi186 kérdése:

Terhes lehet-e vagy nem mert olvastam hogy nem lehet teherbe esni menstruáció elött mert a nö nem termékeny vagy vegyek neki esemény utáni tablettát? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátnömel közösültem a mi nap védekeztünk de sajnos a gumi elszakadt bele is élveztem de utána tusolóval kimostuk a hüvelyét de most várja a menstruációját 2-3nap múlva meg kéne jönni.
2011. márc. 6. 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát elvileg ilyenkor nagyon kicsi az esélye, de inkább vegyetek tesztet, hogy megnyugodjatok! (:
2011. márc. 6. 10:53
 2/10 anonim válasza:

Természetesen teherbe lehet esni, még ha erre kicsi is az esély. Nem egy hölgy esett már teherbe ilyenkor.

Én is javasolnék egy tesztet.

2011. márc. 6. 10:56
 3/10 A kérdező kommentje:
És ha nem 2-3nap múlva esedékes a menstruációja hanem késik egy hetet?De nem ez miatt késik hanem azért mert még nem rendszeres a menstruációja.
2011. márc. 6. 10:59
 4/10 A kérdező kommentje:
És ha a teszt pozitiv az esemény utáni tabletta után mi a következő dolog ami még van amitől nem lesz terhes az abortuszt leszámitva ? Mennyi be kerül?
2011. márc. 6. 11:04
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Na, akkor én elmagyarázom. Szóval van esély ilyenkor is, mert spontán lehet peteérése az orgazmustól a barátnődnek. Javaslom az eseményutáni tablettát, de 3 napja van rá az aktustól leszámítva hogy bevegye, és minél előbb annál jobb. Ezt csak receptre adják ki, szóval beballagsz az első kórházba és íratsz fel. A teszt 2 hét után mutat eredményt mivel, a beágyazódás 7-14 napig is eltarthat. Akkor már sajnos nincs lehetőség tablettákra vagy akármire, csak abortusz ami 12-18 hétig lehetséges. Ja, és egy eseményutáni: 5-6ezer Ft, míg az abortusz 28-30ezer.

Remélem értelmes választ sikerült adnom! :)

2011. márc. 6. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Közvetlen menstruáció előtt IS teherbe esni...

Ha már megjött neki akkor kicsi az esély de szintén nem lehetetlen. Menzesz után kb 1 hétig vagytok védve!

De mi a faxomért olyan kvrva drága nektek az a gumi???

Vagy ha zavar akkor pharmatex és vedd ki, ne benne menj el el. És nem kell parázni.

2011. márc. 6. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszadó válaszához csak annyit fűznék hozzá, hogyha elolvasta volna tüzetesebben, akkor látta volna hogy használtak gumit, csak kiszakadt! ;)
2011. márc. 6. 12:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Egyébként tényleg használtam gumit csak kiszakadt.
2011. márc. 7. 07:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Na, és mi történt? Vett be 72 órásat? Vagy csak reménykedtek hogy semmi gond nem lesz? Két hét múlva csináljon tesztet, a biztonságkedvéért, a leányzó! ;)
2011. márc. 7. 18:39
 10/10 anonim válasza:

"Menzesz után kb. 1 hétig vagytok védve!"

Azért ez sem igaz. Akkor is teherbe lehet esni, még akkor is, ha az esélye nagyon kicsi...

2011. márc. 8. 11:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!