Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt olyan hogy a barátnőtök/b...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan hogy a barátnőtök/barátotok nem szerette az orális szexet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 06:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Én vagyok a barátnő és nem szeretem, de hála párom nem is igényli.
2011. márc. 6. 07:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy nem igényli, legfeljebb visszafojtja magában a dolgot, mert annyira szeret.

Kérdező:

Ha nem igényli, ne erőltesd, majd egyszer rákap a dologra, mert megtudja hogy mi a jó :)

2011. márc. 6. 07:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Volt. Nem is erőltettük. Csak azt szabad, ami mindkettőnknek jó.
2011. márc. 6. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Jelen esetben Én vagyok a barátnő és nem szeretem az orált. A párom elfogadja ezt és nem kényszerit rá, meg alapból ha valaki szeret valakit és tiszteli nem eröltet semmit!

Meg amugy is ott van a két szép kezünk :P

2011. márc. 6. 10:10
 5/5 anonim válasza:
Nos én is barátnő vagyok, és én sem szerettem az orális szexet. DE!!! Ez változhat, szigorúan egyénenként. Nekem megalázó érzés volt és gusztustalannak tartottam. Összehozott az élet egy, a témával foglalkozó szakember hölggyel. Hosszú bezélgetések után változott meg a véleményem, mára már az egyik kedvenc együttléti forma számomra. Bár a párommal megbeszéltük, hogy mellőzük a szájba való élvezést, mert az továbbra sem szimpatikus. Próbálj meg mögé nézni, miért nem szereti. Múltbeli rossz élmények, beidegződött helytelen társadalmi felfogás stb. Persze csak finoman, módjával, és ne erőltesd, mert ami eddig csodásan működött, hiba csúszhat bele.
2011. márc. 6. 12:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!