Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kínos merevedések ellen mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos merevedések ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy nagyon könnyen megmerevedik a péniszem. Bármikor levetkőzök teljesen, rögtön áll, ezért nem szeretek strandon levetkőzni teljesen zuhanyzéskor, és öltözéskor is kínos. Strandon sokszor előfordul, hogy merevedésem lesz de a péniszem mereven kicsit felfele ágaskodik és ezt nagyon nehéz eltakarni. Mit tegyek, hogy ne merevedjen ilyen könnyen??? 15/F
2011. márc. 6. 06:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez ellen semmit ne tegyél, majd korral könnyebben fogod szabályozni a dolgot. Vagy nem fog csak úgy felállni. Addig ne vetkőzzél nyilvános helyen. ;)
2011. márc. 6. 06:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Kösz a választ.
2011. márc. 6. 06:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Elvileg amíg szűz vagy sokkal hamarabb történnek ilyenek. Majd ha már arra is használod amire valójában való akkor könnyebben fogod tudni irányítani. Amúgy sok olyan fiú van akit ha átölelsz már attól is feláll neki. 15/L
2011. márc. 6. 08:23
 4/8 anonim ***** válasza:
A kislányok megmondják a tutit XD
2011. márc. 6. 09:10
 5/8 szamo77d ***** válasza:

Örülj neki, hogy így van! Ez a normális és természetes a

Te korodban! Kerüld a nyilvánosan vetkőzős helyeket, mert

lehetnek ott ferde hajlamú egyének, akik nem is úszni,

hanem az öltözőben kukkolni járnak a strandra!

2011. márc. 6. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez elég kellemetlen, velem még 17 évesen is történt ilyesmi. Sajnos különösebben semmit se lehet csinálni ezzel. Mivel nekem is kicsi, nagyon keményen áll, szóval nadrágon keresztül is feltűnő. Ezért nem akarok megszabadulni a válltáskámtól, mert ha baj van, akkor elé tudom tenni, mondjuk kicsit se idétlen hogy elől hordom arra a pár percre míg lenyugszik... xD De nyilván ha egyszál pólóban táska nélkül keveregsz valahol, és megtörténik, akkor végképp nem tudsz mit csinálni, max leülsz valahova. Ezt sajnos irányítani nem lehet, legalábbis én nem tudom

19/f

2011. márc. 6. 12:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát ez van... bele kell törődni.
2011. márc. 6. 12:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy van bele kell törődni! Nekem is ilyen,levetkőzök és rögtön áll,pedig én kicsit idősebb vagyok nálad.Én szoktam uszodába,strandra járni,eleinte nagyon zavart,de már nem izgat.A többség nem a más farkát nézi,a kukkolóknak meg jó napjuk volt ha meglátnak.Ha haverokkal megyünk meg egyáltalán nem zavar ha meglátják.
2011. márc. 7. 11:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!