Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá? (pettingre)
Figyelt kérdés
A barátnőm még nem akar szexelni és beszélni se szeretne erről. De azért a petting szerintem beleférhetne, hogy vegyem rá? Hogyan kérdezek rá, hogy azt esetleg akarná-e?
18/f
2011. márc. 6. 02:40
1/3 anonim válasza:
Nem értem ezeket a dolgokat,de komolyan.A te barátnőd.Te ismered.Mi mondjuk meg?Mindenki más,az én barátnőm nem zavarja ha annyit mondok neki : Most jól esne ha úgy igazán,de igazán keményen leszopnál.Más nő ezen kiakad.Hogy adjunk neked akkor tanácsot?
2/3 anonim válasza:
Szerintem semmiképp ne úgy, hogy megkérdezed... Egyszerűen csak kezdd el simogatni csókolózás közben, aztán meglátod, mennyit enged. Ha kitartóan próbálkozol, biztos neki is megjön a kedve pár alkalom után, és egyre tovább juttok majd :)
3/3 anonim válasza:
Előre nem jó ilyeneket eltervezni:)))Kezdjetek el csókolózni és a többi majd jön magától!!!Ne kérdezd meg tőle inkább cselekedj:))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!