Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam? (képek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok rólam? (képek lent) Facebookon vannak a képek

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 6. 00:20
1 2 3 4 5
 21/43 anonim válasza:

Szerintem nem nézel ki rosszul, de én vágatnék a hajadból valamennyit, vagy legalább valami formát adnék neki.

Nem bántásból, de így a sapkával együtt úgy néz ki mintha ilyen "kutyafüleid" lennének.

2011. márc. 6. 00:51
 22/43 A kérdező kommentje:
2011. márc. 6. 00:52
 23/43 anonim ***** válasza:

Nah ez is jó lett rólad például:

[link]

2011. márc. 6. 00:56
 24/43 A kérdező kommentje:
kössz kicsit régi de nem cink heheheh fél éves
2011. márc. 6. 00:58
 25/43 A kérdező kommentje:

Szerintem ez a válasz nem hasznos.

KÜLDJ MÁR EGY KÉPET MAGADRÓL KIVÁNCSI VOK MEKKORA AZ ARCOD A KÉPEN GONDOLOM A TÜKÖR ELÖTT POZILSZ TELÓVAL A KEZEDBEN HAHAHAHAHH

2011. márc. 6. 09:23
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
jajj basszus semmi eszed nincs. Ha kinövöd ezt a videojátékos, deszkás hülyegyerek stílusodat, akkor majd írj ide megint :)
2011. márc. 6. 09:36
 27/43 A kérdező kommentje:
Hát nemtom hogy lessz e ijen hogy kinövöm mert deszkázni szeretnék vagyis addig mig megnek unom de csiii inkább nem ez ojan mint a nikotin vagy a fűűű ha egyszer rámész és másfél évig rajta vagy akkor nem akarsz elválni tőlle
2011. márc. 6. 09:39
 28/43 anonim ***** válasza:

ma 09:16 vagyok

Hallod, most aztán nagyon megijedtem, mert lepontoztál. xDDDDD

2011. márc. 6. 09:41
 29/43 A kérdező kommentje:
HAHAHHAHAHAHAHHAH VÁGOM nagyon odabasz a gyakorikérdések.hu
2011. márc. 6. 09:45
 30/43 anonim ***** válasza:
67%

Másrészt meg viseld el, ha ezt írják rólad. Te feltettél egy kérdést, hogy mit gondolok rólad, én meg leírtam őszintén. Miért kell ezért egyből pirosat nyomni? Azt hiszed, hogy ezzel "megbosszulod" a válaszomat? Ha nem bírod a kritikát, akkor ne tölts fel magadról képet, és akkor nem fognak leszólni! :)

ma 09:16 voltam

2011. márc. 6. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!