Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megkért, hogy utána mossak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkért, hogy utána mossak fogat. Bunkóság volt?

Figyelt kérdés

Orális szex után volt ez. Mindig szólni szokott mielőtt elélvez, hogy ne menjen az ondó a számba (ennek örülök), de múltkor egy kicsi bejutott. Nem csókoltam meg tapintatból, és meg is kérdeztem, hogy baj-e. Mondta, hogy hát kicsim a múltkor mikor ilyen volt elmentél fogat mosni...

Mindig meg szokta kérdezni, hogy olyan lettem-e, eddig azt hittem azért mert velem ilyen tapintatos, hát ez után úgy sejtem inkább a saját gusztusa miatt...

De majd én is megemlítem már neki, miután nyalt, hogy nekem is van jobb élményem, mint a saját váladékomat nyalogatni. Mégis megtettem.

Mondta, hogy azzal semmi baja nincs, hogy ha utána "szárazon" megcsókolom, de az mégis az ő spermája volt.

Aztán úgy mutatta, hogy bántja a dolog, hogy ezt kérte, mondta hogy mondjam meg őszintén, rosszul esett-e. Azt mondtam nem gáz. De majd akkor ezt bevezetjük fordítva is.

Mit gondoltok?

2011. márc. 5. 22:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ha téged nem zavar, hogy a saját váladékodat nyalogatod, felesleges csak visszavágásból bevezetni ezt a szabályt. Amúgy meg a pasiknak sok 'bogaruk' van, az övé éppen ez. ha szeretitek egymást, ezen nem akadtok fent szerintem.
2011. márc. 5. 22:55
 2/16 anonim ***** válasza:
47%
Mekkora egy emeletes paraszt! En egy ilyen pasit sosem szopnek le! Nesze neked gusztus!
 3/16 anonim ***** válasza:
46%

Ha ezt sértőnek érezted, akkor miért nem mondtad meg neki?

Hülye női logika...

4/16 A kérdező kommentje:
Szeretjük egymást, mindenben kimutatjuk egymásnak az érzéseinket. Csak ezt kivetítettem magamra...mondtam is neki. Erre azt válaszolta, hogy dehogy tőlem undorodik, hanem a saját spermájától.
2011. márc. 5. 22:57
 5/16 A kérdező kommentje:
Mert mire mentem volna ha megmondom? Ezt szerintem alapból kellene tudni. Ahogy tudta is a barátom. Rájött.
2011. márc. 5. 22:57
 6/16 anonim ***** válasza:
A kérdésben még azt írtad h megkérdezte és te aztmondtad h nem gáz, most meg már azt állítod h megmondtad neki h rosszul esett. Mi alapján vársz válaszokat amikor magadnak mondasz ellent?Kinek higgyünk neked vagy neked?
2011. márc. 5. 23:08
 7/16 A kérdező kommentje:
Na. Azt mondtam neki hogy nem gáz, de rossz érzés, hogy undorodott tőlem, és azért nem tudok mosolyogni perpill.
2011. márc. 5. 23:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem tőled undorodott, hanem a saját spermájától, tudom van akiknek ez is fura, de el kell fogadni, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe. Ilyen miatt ne problémázz a pároddal. Legtöbben összetennék a 2 kezüket ha ezlenne a legnagyobb probléma a párkapcsolatukban.
2011. márc. 5. 23:12
 9/16 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, én ilyenkor így gondolkodom:

mi a fontosabb?

a) hogy ne okozzak rossz érzést a páromnak, ne bántsam meg

b) hogy pár másodpercre ne érezzek kellemetlenséget a saját(!) testnedvemtől...

Mondták már egy páran, hogy azzal fogok kics*szni magammal, hogy másokat helyezek folyton magam elé, kezdem belátni, hogy igazuk volt.

2011. márc. 5. 23:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Ez jó gondolat volt. Mindannyian másként működünk, gondolkodunk, ahogy tetszik. Ha szeret és te is szereted ne próbálj mindenáron problémákat generálni.
2011. márc. 5. 23:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!