Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a hármasról? 2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a hármasról? 2 fiú 1 lány. Fiú barátnő és egy haver?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 21:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
fiú barátnő?? az meg hogy lehet??
2011. márc. 5. 21:55
 2/11 A kérdező kommentje:
hát egy fiú a barátnője meg egy másik gyerek
2011. márc. 5. 21:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát, ha a két fiatalembert nem zavarja, hogy alkalomadtán összeér a tökük, akkor hajrá! :D
2011. márc. 5. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor inkább már két idegennel keféltesd magadat. Ez perverzió.
2011. márc. 5. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja a 2 pasi meg majd szétkürtöli a fél városnak, és elröhögnek azon, hogy a csaj mekkora egy ribanc, hogy képes volt még a haverjával is keféltetni magát!
2011. márc. 5. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
szerintem hagyjátok ki a csajt, és kényeztessétek egymás ánuszát kettesben. mennyi idősek vagytok? mert én is szívesen beszállnék, ha azt a hülye luvnyát eltakarítjátok. írjatok mindenképpen, mert szeretem az ilyen haladó gondolkodású fiúkat!44
2011. márc. 6. 00:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Ilyenbe csak olyan ember megy bele aki teljesen tisztában van azzal, hogy a lányokhoz vonzódik.

Aki szerint az, hogy egy csajt d*gnak a buz*lásról szól szerintem még nem döntötte el, hogy hova is tartozna igazából, így fél minden olyan helyzettől, ahol meginoghat a külvilág felé mutatott "márpedig nem vagyok b*zi!" egója, nehogy egyszer elgyengüljön és egy f@szt cumizva jöjjön rá h igazából erre vágyott mindig is.

Aki ilyenbe belemegy az pontosan tudja h neki külsőségek nélkül sem fog egy másik pasi f*sza megtetszeni, de a barátnőjét szeretné a lehető legmagasabb csúcson látni.

szerintem...

2011. márc. 6. 12:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez hülyeség. Mert ha egy harmadiknak lányt vesznek be? Akkor az meg arról szól, hogy az illető hölgy nem döntötte még el, hogy a nőkhöz vagy a pasikhoz vonzódik valójában?! Istenem ne legyünk már ostobák!

Egy barátomnak volt élménye ilyenben. A legjobb barátjával és neki a barátnőjével. Azt mondta soha a büdös életben nem menne bele ilyesmibe, még fordított felállásban sem, akkor sem, ha a lányok lennének többségben. Nem tudom, hogy miért, mik voltak a rossz élményei, de nekem ezt mondta. Meglepődtem, mivel úgy voltam vele, hogy a pasik buknak az ilyen dolgokra...

Amúgy egyáltalán nem kell a másik farkához hozzáérni, ránézni se kell. Senki nem mondta, hogy egyszerre kell bäszni mindkettőnek szegény csajt, persze ez is benne van a pakliba... De nem törvényszerű. Így pedig nem ér össze a két farkinca, nincs mitől undorodni. Látványnak pedig szerintem jó érzés lehet az ilyen pasiknak (akik ilyenbe belemennek), hogyha látják, hogy pl. a csaj szopja a haverját. Elvégre a férfiak többségének számít a vizuális élmény.

2011. márc. 7. 13:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem szeretném kipróbálni. Nem szeretek osztozni, főleg nem a barátnőmön. Kifejezetten irritálna egy másik férfi jelenléte, na meg az is, ha a barátnőm hajlana az ilyen dolgokra.
2011. márc. 7. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:

13:23: Félreértettél én azt mondom h szerintem ilyenbe csak az megy bele aki pontosan tudja h milyen a nemi hovatartozása. Én pl ha tudom magamrol 100% h nem erdekelnek a pasik akkor ha belemegyek nem fogok amiatt parázni h "jesszus egy pénisz van tőlem 5 centire", és éppen ezért nem hiszem h valaki azért búza mert belemegy ebbe.

Azt, hogy valaki nem biztos a hovatartozásában arra írtam akik habzo szajjal szidjak h aki ilyenbe belemegy az marpedig buza.

2011. márc. 8. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!