Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez jo jatek lenne? (tul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jo jatek lenne? (tul rovid, blabla)

Figyelt kérdés
Parom meg tanul (en is) es van, hogy muszaj tanulnia mikor nala vagyok. Arra gondoltam, hogy megbeszelem vele, hogy tanuljon nyugodtan (mindig szabadkozik) en addig felveszek nahany ruha darabot es mikor vegez kikerdezem. 1 jo valasz, 1 ruha ledob. :) Milyen?
2011. márc. 5. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem az lenne a legjobb ha bemásznál az íróasztal alá, és csendben lepippantanád. én bírnám.
2011. márc. 5. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Ok hogy ezt eljáccod!

És utána???

Mindig pucéran fogsz üldögélni elötte???XD

Jó az ötlet!Egy darabig tuti izgató!:)

2011. márc. 5. 21:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, hat szex lenne a vege, ez gondoltam egyertelmu, nem uldogelek elotte. Vagy nem tudom, mit nem ertesz. A tovabbiakban meglatjuk, nyilvan nem jatszom el sokszor.
2011. márc. 5. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!