Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nagyon nehezen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nagyon nehezen nedvesedik. Mennyire jellemző ez a nőkre és hosszú távon mi a megoldás?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem sötétben az egész dolog jobban megy, de azon kívül a peteérés utàni napok különösen szàrazak szoktak lenni
2011. márc. 5. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Imádom barátomat, nagyon kívánom mindig, de nehezen nedvesedek. Néha nagyon, de van olyan, hogy semmi. Nem tudom mitől van ez. Bár engem nem zavar semmivel nem jobb nekem olyankor ha nedves vagyok. 24/L
2011. márc. 5. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak a ciklusban szárazabb időszakok, de vannak ilyen típusú lányok is. Ez egy nemi tulajdonság. Használjatok síkosítót és semmi baj nem lesz!
2011. márc. 5. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
A test vízháztartásával van összefüggésben, tudatosan több folyadékot kell bevinni és nem lesz gond. Napi 2-2.5 litert igyatok.
2011. márc. 5. 19:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!