Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyobb combok? Nagy baj? 17L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb combok? Nagy baj? 17L

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

én se szeretem "pálcikaember csajokat":DD

kép alapján döntünk

2011. márc. 9. 15:38
 12/18 anonim ***** válasza:
hogy nagy az oké igen jó,de ha az izmok miatt nagy az undorító,egy nő legyen nőies ne izmos
2011. márc. 9. 15:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Ne az anorexiásakhoz hasonlítsd magad. Ha valaki nem anorexiás, attól még nem feltétlen kövér, ezt ne felejtsd el. A pasik egy kis része a nagyon vékony lányokra bukik, meg ezt sulykolja belénk a média. De nagyon sokan vannak, akiknek ez nem jön be. 30F
2011. márc. 9. 16:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem az jön be. Mármint a nagyon vékonyak.

28/F

2011. márc. 9. 16:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért nem raksz fel képet? Tök anoním az egész......
2011. márc. 9. 17:45
 16/18 A kérdező kommentje:
mert nem tudok:D
2011. márc. 9. 18:34
 17/18 anonim ***** válasza:
[link] feltöltés gomb,kiválasztod, linkek mutatása,legfelsőt belinkeled az arcodat meg paintel kihuzod feketével oszt gezundhájt
2011. márc. 9. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Én sem értem egyébként, hogy miért csak ez a két véglet van?

. kövér

. anorexiás

Nem lehet köztes alkat? Vagy normális? vagy vékony, de formás és még véletlen sem anorexiás?

Az én bnőm csudajó csaj... Tök szép vékony, karcsú dereka van, vékony combjai és ahol kell, hogy legyen fogni való (popsi, cici) ott van is...

DE a húsosabb csajszik nekem sem igazán jönnek be...(persze az anorexiások se!!)

28/F

2011. márc. 9. 19:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!