Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan biszex nő/làny akinek rossz a hetero pàrkapcsolata, válni nem szeretne, de nagyon vàgyik egy testi-lelki baràtnőre? 35N
Figyelt kérdés
Másnak is megfordult már a fejében?2011. márc. 5. 17:59
1/5 anonim válasza:
"Másnak is megfordult már a fejében?"
A válás? Hajjaj, már nagyon sokszor!
2/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem a vàlásra gondoltam, az egy másik téma lenne. Én arra lennék kiváncsi, hogy akik kihült, érzelemszegény párkapcsolatban élnek, azoknak fordult-e már meg a fejükben, hogy ha lenne egy testi-lelki baràtnőjük, akkor talán boldogabbak lennének? Én amúgy biszex vagyok, volt màr kapcsolatom lànnyal.
2011. márc. 5. 18:19
3/5 anonim válasza:
20 éve házasságban élek, 11éve megismertem egy lányt, sokáig csak barátnők voltunk, aztán átfordult a dolog valami másba...megtaláltam a "másik felem". életem legnagyobb szerelme volt:) megszakadt a kapcsolatunk sajnos, azt hittem beledöglök, ő rákos lett... de egy éve megint felvettük a kapcsolatot, semmi testi kapcsolat, de bármikor megölelgetjük egymást, nagyon jó, imádom.de nem szerelemmel, hanem valami elmondhatatlan kötelék van köztünk. azt hiszem erre jó a tiszta szivemből kifejezés:)))
4/5 anonim válasza:
ja, és rossz a házasságom, szívem szerint költöznék, de félek...:(
5/5 anonim válasza:
Kicsit régi a kérdés, de nálam most aktuális... :)
Igen, határozottan igen, de én válni is szeretnék.
39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!