Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék "rosszfiú"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék "rosszfiú"?

Figyelt kérdés
Állandóan azt olvasom, hogy a lányoknak az ilyen öntörvényű alakok kellenek. Én sajna túl kedves vagyok és így nem kellek senkinek.
2011. márc. 5. 15:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tetess karikát az orrodba.
2011. márc. 5. 15:15
 2/14 Norb66 ***** válasza:
100%
De neked meg nem kellenek olyan lányok akiknek az öntörvényű hülyegyerekek kellenek. Úgyhogy ne változz meg. Komolyan.
2011. márc. 5. 15:17
 3/14 anonim ***** válasza:
53%

Oioibámbám!

Engem speciel érdekelnél...és ne változz!

62/F

2011. márc. 5. 15:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Attól is függ, hogy milyen tanácsot adunk.
2011. márc. 5. 15:24
 5/14 A kérdező kommentje:
24
2011. márc. 5. 15:37
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem kell rossz fiúnak lenni, csak nézz ki úgy.

1. ) Fizikum. Ne legyél kis nyomoronc, legyél izmos (v. legalább dagadt :D)

2.) Öltözködés. Ebben lehet néhány vonalat követni, a lényeg, hogy kerüld az ilyen gagyi műanyag cuccokat, sportcipőt, stb.

3.) Valami férfias hobbi, pl. küzdősport (lehetőleg box, ne karate). Ha jársz lőni v. vadászni, az is megteszi.

+ A kopasz fej és a tetkók elég sokat nyomnak a latba. Álláskeresésnél viszont elég kellemetlen tud lenni :D

2011. márc. 5. 15:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Ja, 26/f
2011. márc. 5. 15:47
 8/14 anonim ***** válasza:
24 évesen te már nemigen fogsz megváltozni. Esetleg azon tudsz változtatni, hogy milyen helyekre jársz el. Nem tudom, hogy szoktál e beülni egy pub-ba iszogatni 1-2 haverral, vagy szórakozóhelyre eljárni. Próbálj meg kicsit a mának élni. Gyökeresen nem fogsz megváltozni, de egy kicsit lazább, biztos tudnál lenni. Merj nevetni, soha ne botránkozz meg mások viselkedésén, legyél közvetlen mindenkivel. Soha ne nézz le senkit. Legyél magabiztos. A legjobb ezköz erre, a határozott és hangos beszéd. ennyi jutott most hirtelen eszembe
2011. márc. 5. 15:49
 9/14 PT-Daniel ***** válasza:

Sajnalom, haver, de 24 evesen elegge kinöttel mar abbol, hogy gyökeresen megvaltoztasd a szemelyisegedet.

Hidd el, nem csak azon mulik, hogy rosszfiu vagy vagy sem. Ez nem csak abban mutatkozik meg, hogy milyennek adod magad. Egy szerepet szeretnel jatszani 24 evesen? Es majd, ha sikerülne talalnod lanyt, akinek emiatt bejössz, fenntartani a szerepjatekot?

A "rosszfiukban" nem az a vonzo, hogy arrogansak es fittyet hanynak a nem sajat maguk altal elfogadott szabalyokra, hanem az, hogy rendelkeznek egy egoval! A magabiztossag es az ervenyeüles az, ami vonza a csajokat.

Nem az, hogy utanoznak valakit, mert annyira sincsenek megelegedve magukkal, hogy legalabb probalkozzanak.

Vannak csajok, akiknek bejönnek a jofiuk, naluk probalkozz! Es ne arra fogd, hogy kiscserkesz vagy es ezert nincs sikered a lanyokkal!

2011. márc. 5. 15:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Én vagyok talán a legöntörvényűbb a világon, de hidd el nekem hogy nem ezen múlik a dolog...
2011. márc. 5. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!