Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok! Ti hogyan vettétek rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti hogyan vettétek rá a barátnötöket az orális szexre?

Figyelt kérdés
arra hogy vettétek rá hogy engedje a szájába a cuccot?
2011. márc. 5. 14:03
 1/10 anonim ***** válasza:
én nem kellett még soha mondjam,mindegyik csinálta magától.
2011. márc. 5. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
csatlakozom az elsőhöz.
2011. márc. 5. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Bekentem csokoládéval a szerszámomat, csak az volt a baj, hogy a gyerekektől nem fért oda az asszony.
2011. márc. 5. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerelem! Szerelem! Szerelem!
2011. márc. 5. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Eleinte csak én csináltam neki. Utána ő is. De egyszer a szájába kapta a gyönyört és utána fél évig nem csináltuk. Végül megint megbarátkozott a dologgal, de szájba nem enged, mert nem kedveli.

Szóval előtte szerintem majd beszéld meg vele, hogy kipróbálja e a nyelést is, mert ha nem akkor többet ártasz, és nem biztos, hogy megéri.

2011. márc. 5. 15:25
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Oioibámbám!

Nálunk ezzel nincs gond...ezt eleve kívánni kell...ha nincs meg a vonzalom közte és a ge** közt, akkor eleve elrendeltetett a dolog...

Ha nagyon ódzkódik, csörizz ide nekünk... ;)

62/F

és

35/Tr

2011. márc. 5. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
62/F és 35/Tr? szép pár lehettek
2011. márc. 5. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:
hát nálunke gyszer szóba jött és ő mondta h nem várja el tőlem, mivel utána azzal csókolom meg. Bennem meg az volt h az undorító így megbezséltük h hanyagoljuk. De egyszer csak valahogy arra tévedtem és azóta gond nálkül szinte bármikor:) de nem élvez bele a számba .17/l
2011. márc. 5. 16:24
 9/10 anonim ***** válasza:
De jó nektek!
2011. márc. 5. 17:41
 10/10 nicole5335 válasza:

Teljességgel a lánytól függ, próbáld felhozni a témát, ha egy az egyben elutasítja akkor ne erőltesd, mert csak ártasz vele!

Én 16 voltam mikor a barátomnak először csináltam, igazából azért mert buliban voltunk, szilveszterkor, de szexelni nem szerettünk volna ( elég hangos vagyok, nem biztos h észrevétlenek tudtunk volna maradni) és igaz h kicsit piás voltam, de egy az egyben magamtól hajoltam le hozzá, hogy örömet okozzak neki, és mivel élveztem, ezért most már sokszor csináltam neki =)

tehát ha nem akarja még akkor is lehet, hogy esetleg később majd belemegy, de mindenképp értsd meg a döntését =)

(jah egyébként pasiknak üzenem, hogy a spermájuk íze nagyban függ a táplálkozástól =P)

2011. márc. 6. 20:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!