Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem unalmas már ez a szerelem/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem unalmas már ez a szerelem/szex téma?

Figyelt kérdés

Tényleg ez a legfontosabb a mai világban, semmi nem számít, csak a szex, szex, szerelem, és ennyi? Ennyire nincs semmi olyan dolog ebben a világban, hogy csak ezzel lehet foglalkozni?

Akárhova megyek, teljesen mindegy mit nézek meg, csak ebbe botlok, a hírportálok, a reklámok, minden ezzel van tele. Nem unalmas?

Miért kell egyáltalán erről ennyit beszélni? Sokszor olyan "tudományos" lehet olvasni erről a szerelem témáról, hogy borzasztó...

2011. márc. 5. 13:34
1 2
 1/13 Norb66 ***** válasza:
0%
Majd ha egyszer kipróbálod, megérted.
2011. márc. 5. 13:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is tökre unalmas, hogy minden ember leirja ide a magán életét....Azokat megértem akik nem tudják mással megbeszélni, de legtöbbször tökre hülyeségeket irnak/kérdeznek....
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem. Én még mindig jókat szoktam röhögni. :)
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem csak erre az oldalra gondolok, hanem az egész világra.

Egyszerűen abszolút nem érdekel, de mindenhol ott van. Ha kimész az utcára, legalább 4-5 lengén öltözött nő képét fogod látni a plakátokon.

Bemész egy könyvesboltba, a legelegánsabb helyen vannak a szerelmi témájú könyvek, amik egyszerűen ontják magukból a sok sületlenséget. Egyik sem mond újat, mindegyik ugyanazt írja le, teljesen értelmetlen. És az a vicces, hogy nem lehet ezeket ignorálni, mindig belefutsz ezekbe, akárhova is mész...

2011. márc. 5. 13:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehet. De akkor Te mit keresel itt?
2011. márc. 5. 13:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Kérdezni jöttem, gondolom ez világos. : )
2011. márc. 5. 13:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Mert a legfontosabb témák az emberek életében általában az egészség, a pénz-karrier, a szerelem-család. Általában ezek körül forog az életünk, ezért is ez érdekel minket, legalábbis nagy átlagban.
2011. márc. 5. 13:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Az élet alapja a lét és fajfenntartás.
2011. márc. 5. 13:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Érdekes módon régen fele annyit sem foglalkoztak az emberekkel ezzel, és lám, mégis túlélték valahogy, és mással is foglalkoztak, nem csak ezzel.
2011. márc. 5. 13:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Egyszerű a képlet "marketing" szempontjából. Az emberek 99,999%-a sosem lesz űrhajós, világsztár, Nobel-díjas, milliárdos cégguru, sem semmi más, ami álmában szeretett volna lenni, hanem egyszerű, "középszerű" élete lesz. Ebben a szürke életben egyedül a szerelemben és szexben tudja az emberek többsége azt érezni, hogy számít valakinek vagy csak így tud kitűnni a tömegből.

Pl.: hány olyan ember van, aki az életben szinte semmire sem vitte, és közel az ötödik X-hez is egyedüli "érdemként" csak azt tudja felhozni, hogy megd.gott 150 csajt még fiatal korában.

Mert szexelni mindenki tud és szokott (vérmérséklettől függően többet-kevesebbet), így ez az egy dolog az, amiben bizonyos emberek "versenyre" kelhetnek azokkal, akik többet értek el, hogy önigazolják magukat. #2 PL.: "Pistát az MTA doktorának avatták és emellett szabadalmaztatott egy gyógyszermolekulát, amivel milliárdokat keres, de milyen ronda már a felesége. Igaz, hogy én csak lósz@rt lapátolok 30 éve, de emiatt nem cserélnék vele."

És végül, de nem utolsó sorban, a szex és szerelem az a dolog, amiben az emberek szakértők és értenek hozzá (legalábbis ezt hiszi a többség). És ehhez nem kell semmilyen iskolát sem elvégezniük! Vagyis bármivel, ami szexszel/szerelemmel kapcsolatos (vagy megpróbálják a terméket velük asszociálni, pl. "ettől a dezodortól tapadni fognak rád a csajok"), azzal a létező LEGSZÉLESEBB célközönséget lehet megcélozni 16-60 éves korig. És mivel nagy a célközönség, így az eladott példányszám is nagyobb és a lóvé is jobban ketyeg...

2011. márc. 5. 14:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!