Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a legforróbb/legperverzebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legforróbb/legperverzebb vágyatok?

Figyelt kérdés

Hol? Kivel? / kikkel? Hogyan?

Irjatok oda a kort és a nemet is!! Köszii.

2011. márc. 5. 13:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

hát kb az hogy egy 2-5 percig had legyen az enyém életem szerelme ahol csókolhatom és ölelhetem.. perpillanat ez életem vágya ....

18/f

2011. márc. 5. 13:33
 2/16 anonim ***** válasza:

Ebben a nagy hidegben most egy forró fürdő mindenféle fincsi illatú füdrősóval, vagy habfürdővel.... esetleg egy jakuzzit is el tudnék képzelni...

Ha ez megvan, jó, nem bánom, jöhet a szex is! :D

2011. márc. 5. 13:34
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ebben hol a perverzitás?

Én arról álmodozom, hogy egy ismerős pasas elkap, és megerőszakol! Na ! Ez elég perverz?

2011. márc. 5. 13:36
 4/16 anonim ***** válasza:

a punciba vörösbort önteni és azt kinyalogatni!!!

már próbáltam többször és mindkettőnknek nagyon jól esett :)25 F

2011. márc. 5. 13:41
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

egy kis fiatal esetlen lányt,persze 18 éves felülit,jó keményen meg.....ni.a punciját leköpném,keményen szorítanám sex közben,kicsit húznám a haját is amikor hátulról adom neki.kitömnék rajta minden lukat,közben osztanám neki,h szopjál te kis perverz ribi.......

csak az a baj,azért nem tudom megvalósítani,mert az ilyen korosztályhoz már öreg vagyok.és nem igazán tetszik nekik.

egy felnőtt nővel csináltam már ilyent de az 37 éves volt.azért van különbség az évek számában.

24/ff

2011. márc. 5. 13:44
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
Női tangába legyek, beleélvezzek vagy egy csaj száját teleélvezzem és úgy csókolózzunk(fetish):D
2011. márc. 5. 13:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Dugni egy jetivel de úgy h én irányítom vagy egy szörös nagydarab férfival!
2011. márc. 5. 13:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Egy strand medencékkel, úgy hogy víz helyett sperma legyen és férfi-nő közösen fürdpzzön benne. Utána maszti-szex-orál-anál bárkivel bárhol. Ezt szeretném:D 19/F
2011. márc. 5. 13:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=3RLwuDQSkDI

Nagyjából az, amit a pasi csinál a csajjal 3:30-tól, pont ott, Jared Letóval, ezt a számot hallgatva. :)

16/L

2011. márc. 5. 14:06
 10/16 anonim ***** válasza:
he? töröltek minden választ :s
2011. márc. 5. 14:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!