Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy van ez a törvény? Vagymi. XD

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van ez a törvény? Vagymi. XD

Figyelt kérdés
szal az érdekelne, hogy egy lányt hány éves korától lehet...öhm "megismerni közelebbről" büntetlenül? (igen Arra gondolok) mer hallottam olyat h 14, de már 16ot is...hogy is van ez akkor?:d
2011. márc. 5. 13:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Akkor szar volt az ügyvéded, vagy erőszakoskodtál.
2011. márc. 5. 13:54
 12/33 anonim ***** válasza:

elvileg ha beleegyezik a 14 éven felüli akkor lehet vele. ha nem (vagy azt mondja, h nem egyezett bele) akkor még egy 18 éven felüli miatt is keveredhetsz ilyen ügybe)

nem dugom fel a táblázatomat köszi szépen. sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, vannak elképzeléseim a lányról, meg a családjáról.

2011. márc. 5. 13:56
 13/33 anonim ***** válasza:
végülis csak pénzbírság lett a vége.de meghtanultam,h 18 éven alulival soha!!!ha kell megnézem a személyiét is.és azt most komolyan mondom.
2011. márc. 5. 13:56
 14/33 anonim ***** válasza:
b.zdmeg lefeküdtem vele,járni nem akartam.piás voltam amikor megtörtént.mivel nem jártam utána vele feljelentett a kis ribi.
2011. márc. 5. 13:58
 15/33 anonim ***** válasza:

az a személyis elég laza azért.

nemtudom, én 15 vagyok, de nem tudok korombelivel lenni. bár én nem is jelentenék fel senkit, hacsak tényleg a beleegyezésem ellenére történt. akkor viszont kegyetlenül.

2011. márc. 5. 13:59
 16/33 anonim ***** válasza:

és mit mondott? h megerőszakoltad? akkor tényleg gratulálok az ügyvédednek.

hány éves volt?

2011. márc. 5. 14:00
 17/33 anonim ***** válasza:

16 volt,én 20.

ja azt mondta piás voltam,és azért feküdt le velem mert félt.közben ő szedett fel engem egy buliban.idősebbnek nézett ki,leáltam vele.azt következő héten jött egy ajánlott levél.

2011. márc. 5. 14:03
 18/33 A kérdező kommentje:
Mennyibe fájt neked ez a "kis kaland"? Már ha lehet tudni...
2011. márc. 5. 14:12
 19/33 anonim ***** válasza:
ez eléggé nagy szívás, számítós kis k**va az ilyen. :S
2011. márc. 5. 14:19
 20/33 anonim ***** válasza:

80 ezer,meg há bizti elnézést kellett kérni,tőle meg a családjától.még nekem érted?!!

én kéne szarul érezzem magam,mert megdugtam úgy,h elélvezett,majd adtam neki 80 at,és én vagyok a hülyegyerek.

2011. márc. 5. 14:26
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!