Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nitrus kérdése:
Mi lehet a gond? Mit kellene másképp csinálnom?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok,és már nem egy férfival voltam együtt, és még egyszer sem sikerült orguzmust okoznia az adott páromnak.Szexuális együttlét alatt még nem sikerült sosem.. Már mindent megpróbáltam, de egyszerűen nem értem mi lehet a gond. Addig semmi baj nincs, hogy megkívánom őt, és akarom az együttlétet, de amint elkezdődik az aktus, valahogy mintha kikapcsolnék... Kizárólag önkielégítés útján tudok eljutni az orgazmusig. mi lehet a probléma velem?2011. márc. 4. 22:57
1/4 anonim válasza:
az a bajod, hogy nem velem vagy :D
én biztos kihoznám belőled az orgazmust XD <3
2/4 A kérdező kommentje:
Hát erre valahogy nem tudok mit mondani :))
2011. márc. 4. 23:06
3/4 anonim válasza:
Vannak jó praktikák és azt is tudni kell hogy a nőknek a többsége nem képes a hüvelyi orgazmusra ami nem probléma hiszen más megoldás is van.
4/4 anonim válasza:
Lehetséges h te csak csiklosan tudsz elmenni és nem G-pontosan....nagyon sok lány igy van vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!