Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha nő létemre csupán párom egy ölelésétől is túlzott (zavaró mennyiségű) nedvesedést tapasztalok magamon?
Figyelt kérdés
2007. jún. 7. 10:31
1/4 anonim válasza:
Szia.Nagyon aranyos vagy,de emiatt ne izgulj.Teljesen normális,ha a szerelmed érintése ezt váltja ki belőled.Még a természet is azt akarja,hogy élvezni tudd a vele való együttlétet:):)/Gondolj csak bele,ha kevés nedvességgel rendelkeznél talán még hátráltatna is a szexben./
2/4 anonim válasza:
Hát, lehet hogy nem mindig kellemes, de inkább még örülhetnél is neki. Nagyon sok nőnek az a gondja, hogy nem tud kellően nedves lenni, és fájdalmas neki a szex. Ráadásul ez azt jelenti, hogy nagyon szereted az illetőt, és bizony nagyon is kívánod. Nincs ezzel semmi baj.
Albert
3/4 anonim válasza:
WÁÓ az iggeeen :D jócsaj vagy sztem ez aranyos és nagyon jó dolog a párod boldog lehet h ilyen barátnőjevan^^
4/4 anonim válasza:
Én is így vagyok. Szerintem teljesen normális. Ha csak rágondolok a gyengéd érintésére, akkor is benedvesedek. Ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!