Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek mondhatom el ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mondhatom el ezt a problémám?

Figyelt kérdés
szóval, az unokatesómnál aludtam csütörtök este mert anyukáméknak elkellet utazni vidékre nagymamámhoz, mindegy a lényeg a lényeg,hogy fiú unokatesómnál aludtam,olyan mintha a bátyám lenne,nagyon szeretem,megbízom benne,de sokszor úgy érzem,ő nem szeret.. és este fürdés után feküdtünk már, tv-t néztünk és (én lent a pótágyon aludtam) lejött hozzám és kérte, hogy hagy feküdjön be mellém. és hát én nem akartam mondtam neki,hogy ne mert szeretnék aludni mert holnap 0.óra.. és erőszakoskodott fogdosott és azt akarta,hogy elégítsem ki orálisan.persze én nem akartam megint erőszakoskodott.. tanácsot szeretnék kérni,hogy ilyenkor kinek szóljak?:( bocsi hogy hosszúra sikerült. (én 16/L unokatesóm 17/F)
2011. márc. 4. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
107
2011. márc. 4. 22:39
 2/10 hunoipunk válasza:
Mindenképpen valakinek akiben megbizol, és a csalàdba tartozik, és felnött! (ez egyébként az egészséges személyiség fejlödés egyik alapfeltétele: bizalom az apaés az anya irànt)
2011. márc. 4. 22:40
 3/10 anonim válasza:
szüleidnek...ugyan ki másnak akarnál?...
2011. márc. 4. 22:41
 4/10 anonim ***** válasza:

egy bunkó.. szüleinek mindenképp é a tieidnek is ...

ha normális lenne kb felhívott volna magához és megölelget.. esetleg megpuszilgat .. és ennyi.. így h ezt kérte 1 büdös paraszt..

2011. márc. 4. 22:42
 5/10 anonim ***** válasza:
sztem beszéld meg az unokatesóddal, ha van legalább 3 agysejtje akkor megérti :D
2011. márc. 4. 22:44
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. márc. 4. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
de végül ugye nem mentél bele ?
2011. márc. 4. 23:05
 8/10 A kérdező kommentje:
nem. mondtam neki hogy eresszen el és hogy mennyen fel az ágyára és ellöktem magamtól
2011. márc. 4. 23:06
 9/10 anonim ***** válasza:
és utána békén hagyott ?
2011. márc. 4. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Én leszoptam volna...

Mehet a lepontozás.

De egyébként, ha te ettől tényleg nagyon megijedtél, és elakarod mondani valakinek, kiönteni a szíved, akkor anyukádnak. Ha azt akarod, hogy a srác megszívja, akkor apukádnak, mert ő biztos kifog akadni, és hidd el nem rád, hanem a srának szíjat fog hasítani a hátából.

2011. márc. 5. 08:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!