Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok a barátnőbe?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a barátnőbe? Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy nem tudom eldönteni hogy szeretet vagy szerelem.Ovis korunk óta ismerjük egymást.Mindenféle hülyeséget együtt csináltunk.Nem rég szakítottam a barátommal,és azóta érzek valahogy "másképpen" iránta.Boldog vagyok ha vele lehetek,és szinte kiugrok a bőrömből ha rám mosolyog.Eddig is szép lánynak tartottam,de most egyenesen istennőnek.

Szerintetek ez szerelem?Ha igen hogyan mondjam el neki?Segítsetek.

15 éves lány vagyok.

2011. márc. 4. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
15 évesen belezbiződtél?
2011. márc. 4. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

valahogy igy kezd:

-Aszthiszem szeretlek:))

nem ez nem jo

_kebzeld mostanab masnak erzem magam asthiszem szerelmes vagyok ...beled

2011. márc. 4. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szentem intézd úgy h véletlen lesmárolod aztán bocsánatot kérsz és vagy vissza csókol vagy nem :) én is így jöttem össze a legjobb barátnőmmel ;-) L/18
2011. márc. 4. 21:53
 4/8 hunoipunk válasza:

Adjàtok itt a tanàcsokat, de lehet hogy amit ö érez az nem màs mit a plátói szerelem. (ti.: hogy szo sincs testi szerelemröl)

:)

2011. márc. 4. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Harmadik válaszoló: hogy lehet valakit véletlen lesmárolni?? :D
2011. márc. 4. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:

végülis...nyugodtan b*ssz el egy hosszú barátságot,egy ilyen hülyeséggel. fiatal vagy..hormonok..

nem érdemes ilyet komolyan venni.

ez a véleményem.

pá.

2011. márc. 4. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak a hormonok, tényleg, hidd el, egy 3-4 év, és nevetni fogsz az egészen, és lehet hogy ha nem mondod el neki, akkor még mindig barátnők lesztek! :)

Ezt csak most érzed ennyire komolynak, később már elmúlik, ez nem igazi szerelem, csak fiatal vagy.

2011. márc. 5. 08:41
 8/8 anonim válasza:
Ha ez tényleg komoly barátság,akkor nyugodtan egyenesen mondd meg neki,nem történhet baj.Egyébként valószínű hogy tényleg csak 1 érzelmi fellángolás,és szépen rendben elmúlik majd.
2011. márc. 8. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!