Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lesz így barátnőm vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lesz így barátnőm vagy legalább szexpartnerem? Ez mekkor hátrány lányok? Mit kezdenétek egy ilyen pasival?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok és egy kezem meg tudom számolni hányszor voltam nővel és még marad is ujjam.

Nem volt az igazi sem a nő sem amit csináltunk.

Még csak jó szexben sem vol részem.Nem tudok mit nyújtani az élet egyik fontos területén.

Ráadásul nem is nagyon kívánom azthiszem.

Kinek fogok így kelleni?

Főleg,hogy nem is merek kezdeményezni.

És tudva azt,hogy a tapasztalat srácokat,férfiakat nem szeretik a nők.

Főleg ha már annyi idős,mint én.

Szexpartnerem nem hiszem,hogy lesz,mert ugye nem tanítani akarnak,barátnő meg.....

ha eljutunk odáig kinevet! kinevet?

Komolyan kérdezem,hogy mennyire rossz?

Mia véleményetek az ilyen pasikról? Mit tennétek ha kiderülne,hogy akivel öszejöttetek vagy készültök rá annak még járatlan terep a szexualitás?

Nektek kellen bevezetni,megmutatni,hogy lehet élvezni,tanítani.

A korotokat is légyszi írjátok oda.

2011. márc. 4. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha beléd zúgnék akkor megrökönyödnék ,de nem gátolna. Akkor közösen vesznénk el a szexualitás ösvényén... >)

21/L

2011. márc. 4. 21:30
 2/4 anonim válasza:

Én is simán megtanítanálak amire kell,ha belédzúgnék.

L.22

2011. márc. 4. 22:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi lányok.

Annyira meg kell rökönyödni ezen?

Szóval csk úgy ha belémzúg valaki?

Nagy hátrány a tapaszatalatlanság?

2011. márc. 9. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha csak szexre kellenél akkor már inkább a tapasztalt, mert nőknél nem olyan egyszerű a játékmenet.

És igen megrökönyödnék, mert a fiúk már 14 éves koról azon vannak, hogy lyukba be-ki. Szóval, aki még 18 évesen szűz, az meg akar halni, mert világ selejtje :S

Nem én találtam ki. Ti játsszátok ezt.

2011. márc. 9. 22:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!