Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg nem szabadna análisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem szabadna análisan közösülni?

Figyelt kérdés
mármint akkor a melegek egy idő után tényleg bekakilnak?:O
2011. márc. 4. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Jólvan, menj vissza legózni.
2011. márc. 4. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
ha beöntést csinálnak előtte akkor nem de ha nem csinász pl bnődel beöntést meglehet hogy telibefos :)
2011. márc. 4. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után már csak spontán potyognak a barna bogyók.
2011. márc. 4. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

végbéltágulatot, a záróizmok renyheségét, aranyeret okozhat - ami nem poén.

az evolúció egy másik nyílást tett alkalmassá a közösülésre, nem véltetlenül nem a s*gget.

(csak azóta sok marha kultuszt csinált belőle - sok boldog találkozást kívánok nekik, és urológus kollégámnak sok kuncsaftot).

2011. márc. 4. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, ha sokat csinálják évekig akkor van ilyen, hallottam ismerőstől ilyen esetről.
2011. márc. 4. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"(csak azóta sok marha kultuszt csinált belőle - sok boldog találkozást kívánok nekik, és urológus kollégámnak sok kuncsaftot)."

:D

Ez így igaz, ahogyan az eüs válaszoló írta. A fertőzéseket meg sem említette,valamint azt sem, hogy milyen csúnyán be tud ez repedni és vérezni.

Szóval én is azt mondom,hogy köszönöm nem.

2011. márc. 4. 17:51
 7/9 szamo77d ***** válasza:

Egy orvosi vizsgálat során rektoszkópián kellett "túljut-

nom"! (Végbéltükrözés.) Hát, nekem egyáltalán nem esett jól, hogy belémnyomtak egy ujjnyi vastag, 20 cm hosszú

vascsövet! Én nem tudom, de én sajnálom a lányokat az

anál miatt! Én a fiúk helyében csak a párjuk kifejezett

kérésére csinálnám! Ráadásul nekik nem is csak ujjnyi

vastag...

2011. márc. 4. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:
ÉN úgy hallottam, hogy ezt a fajta közösülési módot (amit én mellesleg nem tartok helyesnek, pedig nem vagyok prűd, és szeretek új dolgokat kipróbálni) nem szabad csinálni minden nap, mert később meg lehet az ára. Az izmok lazulnak, és széklettartási problémája lesz a hölgyeménynek.
2011. márc. 4. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Én szeretem az análisszexet és nagyon élvezem.

Kb havonta szoktuk csinálni (előtte mindig legalább háromszoros beöntést adok magamnak), és a sok év alatt az égadta világon semmi hátrányom nem származott belőle.

Nem vagyok lazább ott lent, nincs gond a wc-zéssel, semmi probléma.

Szóval engem nem érekel ki szereti, ki nem, és hányan tartanak gusztustalannak, én és a párom is nagyon szeretjük ezt a fajtáját is a szeretkezésnek és nem bántunk vele senkit. :)

2011. márc. 4. 18:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!