Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány cm-től mondható normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány cm-től mondható normális méretűnek egy 20 éves fiatal férfi pénisze?

Figyelt kérdés

Természetesen erekciós állapotra vonatkozik a kérdésem.

Köszönöm!

2011. márc. 4. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
11-12 centitől. Azalatt átlag alatti méret, de még az se baj.
2011. márc. 4. 16:53
 2/9 szamo77d ***** válasza:

Ne foglalkozz vele! Ne szorongj miatta! Előfordulhat, hogy

20 évesen nem volt még kapcsolatod. Megesik az ilyen, ha így van ne idegeskedj még ezen is! Ha pedig szeretkeztél már és boldoggá tudtad tenni párodat, akkor egy normális

lányt nem éredekel az, hogy milyen mérettel tették boldoggá! Ne méregesd, ne vacakolj ezzel! Olyan hülyeség!

2011. márc. 4. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:

amíg nem hupilila és nincsenek fogai addig normális.

méretben csak azért versengenek a férfiak mert a nők beetetteék őket hogy a hosszabb jobb, holott nem igaz, mert ez az ő kárukká válik azzal hogy szétfeszítik a hüvelyüket, ezt azért mondják hogy "meghálálják" azt hogy a férfiak "állítólag" mindig azzal jönnek hogy a nagyobb mell jobb

ez egy ördögi kör melyben mindenki hibás

2011. márc. 4. 20:57
 4/9 szamo77d ***** válasza:

Ne légy nyugtalan a méreted miatt! Ne ezzel foglalkozz!

Próbálj meg inkább egy aranyos kislányt keresni, szeresd

nagyon, tedd boldoggá és szex közben ne gondolj a mére-

tedre. A kislánnyal törődj és meglátod, minden rendben

lesz. Próbálj meg önmagaddal békében élni, akkor minden

könnyebb lesz!

2011. márc. 5. 10:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat is! Békében élek önmagammal, úgyhogy emiatt nem kell aggódnom. Csak tényleg a mai világ már szó szerint beleveri a férfiak fejébe, hogy a méret a lényeg. Alapból nem kezdek kapcsolatot olyan lánnyal, aki így gondolkodik. Egyébként még szűz vagyok, a szexet csak házasságon belül képzelem el és látom helyesnek. Kössz még1szer mindent!
2011. márc. 5. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
ha belelendülsz akkro a csajok már nem élvezik annyira hogy 25 cmes nigger dákóval áldottak meg...
2011. márc. 5. 22:26
 7/9 szamo77d ***** válasza:

Azt elfelejtettem tegnap leírni, hogy ha majd szeretkezel

a barátnőddel, az érzések hevében meg ne feledkezzetek a

védekezésről! Előre is megbeszélhetitek ezt. Ha elfogadsz

ennyit még, én kezdetben mindenképp a gumióvszert javasol-

nám! Légy boldog!

2011. márc. 6. 09:12
 8/9 Nagy János22222 ***** válasza:
Az utolsó hozzászólóra reagálva ne használj semmiféle gumi óvszert, illetve a leendő barátnőd ne szedjen semmiféle fogamzásgátlót. Ha nem szeretnétek gyermeket, arra a megszakításos módszer tökéletesen megfelel.
2014. márc. 17. 21:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Már 3 év eltelt, mióta kiírtam a kérdést, és most újra elolvasgattam a válaszokat. Csak annyit mondok, hogy köszönöm! Jól esik, hogy nem jöttetek az olyanokkal, hogy inkább kösd fel magad, mert úgysincs esélyed, és hasonlók.... Utólag is köszönöm a bátorításokat!
2017. jún. 3. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!