Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Benne lennék a futó kalandokba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne lennék a futó kalandokban is csak kicsit tartok még tőle, vajon várjak egy normális kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Az egész még régen kezdődött mikor egy lánnyal összejöttem, de nem éreztem iránta semmit. Azonban ez a lány igen csak kapható volt a sexre, már már sietette a dolgokat. Arrón nem beszélve abszolút nem bíztam meg benne semilyen téren. Mégis bennem volt már a tudat,(ugye hülye gondolkodás:S) hogy tényleg jó lenne elvesztení a szüzességem. Mikor rá került a sor, fel sem állt, igen, stresszeltem. (Pedig máskor, petting, kocsiban semmi gond nem volt de ott nem is készültem rá hogy lehetne akár sex)

Kétszer próbálkoztunk. Nem jött nekem össze. A lány nagyon rosszul reagálta le a dolgot. Éreztem rajta hogy már nem ugy tekint rám, ezért szakítottunk. 3 hetet ha jártunk_:) de ez sokáig bennem maradt, el is ment a bátorságom a csajozástól. Majd jött egy lány akivel komolyabb dolog alakult ki köztünk és nem is siettettük a dolgokat míg végül a 4.ik hónapban megtörtént, jó pár sikertelen próbálkozás után. Hozzáteszem, neki mindent elmeséltem, és nagyon megértő volt és türelmes. Aztán szépen belejöttem, és már semmi gond nem volt:)) nagyon kanos lettem:D (persze nem csaltam meg, Ő rá értem a kanosságot:)

Ennek a kapcsolatnak már vége.

Most az a helyzet állt elő, lennének futó kalandokra lehetőségem, amihez kedvem is lenne, csak tartok kicsit miven ha megismétlődik (persze ez már közel sem olyan erős bennem mint régen),..vagy keressek egy normális lányt, és kapcsolatot.

2011. márc. 4. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy normális kapcsolatot. A futó kalandokból soha nem sül ki jó dolog.
2011. márc. 4. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem igaz, sokszor nagyon jó dolog sül a futó kalandokból. Egy haszna biztos van: később nem fogod úgy érezni, hogy kimaradt az életedből a kalandozás. De láttunk már olyat, hogy futó kalandból házasság lett.
2011. márc. 4. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Keresd a normális kapcsolatot, de addig ne hagyd ki a potya lehetőségeket! :) 30F
2011. márc. 4. 15:12
 4/6 koltt ***** válasza:
Figyu én csak annyit mondok, hogy ha cipőt akarsz venni akkor sem rögtön az első lessz a tökéletes. Mire megtalálod az igazit bizony jó pár másikat is fel kell próbálni.
2011. márc. 4. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak gratulálni tudok előzőeknek. Az ilyenek miatt van a férfiak megítélése a béka s*gge alatt. Fel kéne agyban egy kicsit fejlődni és nem végigd*gni egy egész országrészt csak mert volt rá lehetőség.
2011. márc. 4. 15:30
 6/6 acel ***** válasza:

csak két érv: 1:úriember nem mond nemet!

2: hol a szerelem és a romantika, ha minden napra jut valaki?

Ez is jó az is kinek mi, én a mai eszemmel nem megyek bele futó kalandba, de hosszabbat meg nehéz találni :(

2011. márc. 4. 15:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!