Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pénzért miért képesek emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzért miért képesek emberek olyanokat művelni mint pl a kaki szex? Hogy van gusztusuk bevállalni hogy megegyék egymás ürülékét? Mi készteti rá őket? Hogy van gusztusuk hozzá?

Figyelt kérdés
Civilizált világban élünk és ezt még fel is veszik videóra és árusítják is!Hogy nem sül le a képükről a bőr...hogy tudnak az emberek szemébe nézni ezek után??
2011. márc. 4. 13:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%

ennek a kérdésnek megint mi értelme van...?

már az első szavadban leírtad a választ. pénzért.

2011. márc. 4. 13:35
 2/14 anonim ***** válasza:

Es teged ki kenyszerit ra hogy nezzed? Ha undorit hat ne nezd ennyi. Azert csinaljak mert van aki megnezi ez ilyen egyszeru.

Ja es igen, penzert.

2011. márc. 4. 13:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Ki mondta h nézem??Egyszer rávettem magam h belenézzek!!De undorító amit az emberek művelnek!!Am téged ki kényszerített h ide írj?
2011. márc. 4. 13:45
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

ne haragudj kérdező, de nagyon buta vagy.

első voltam.

2011. márc. 4. 13:46
 5/14 anonim ***** válasza:
49%

"Pénzért miért"

Ennek a kérdésnek így mi értelme?

2011. márc. 4. 13:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem ám ezt. Az oké, hogy ott a pénz. De melyik az a normális, értelmes ember, aki pénzért megcsinálna egy ilyet? szerintem nem sokan. Szóval nem nagyon lehet ezt a pénzre fogni ilyen szempontból.

Szerintem aki ezt bevállalja, az lelkileg, értelmileg, erkölcsileg egy nagy nulla.

2011. márc. 4. 13:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azok kamu videók. Gondolj bele, akkor nem ennék akkora élvezettel, minimum látnád a fejükön, az orrukon, hogy büdös. Szerintem az valami csoki, vagy összevágás. Netán rabságban tartott drogon éltetett lányokról van szó. Egyszer olvastam Vujity Tvrtko könyvét az animál szexben résztvevőkről, ott azt irták hogy Mo. vmi keresztúrban van egy tanya és ott forgatják ezeket. Mélyrétegek, nevelőintézetisek, drogosok zöme az alapanyag.

De én mondom szerintem az nem sz.r mert akkor ki is nyiffannának, és az lenne az utolsó filmjük ott helyben. Fizikai képtelenség hogy máj,vese, agy, gyomor károsodás nélkül, és vérmérgezés nélkül tuléljék. Mondjuk azért a filmek képesek elvetemült dolgokra, pl volt egyszer a napisz-ron hogy egy csaj egy almát tett előre is meg hátulra is. AZ a csaj se a székletét, se a vizeletét nem tudja tartani, ha valóban megtörtént.

2011. márc. 4. 13:58
 8/14 anonim ***** válasza:
49%
Pénzért gyilkolni is szoktak.
2011. márc. 4. 14:04
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
A kérdés értelmetlen.
2011. márc. 4. 14:12
 10/14 anonim ***** válasza:

Van értelme a kérdésnek :) Azt szeretné tudni a kérdező, hogy miért van az, hogy az emberek pénzért ilyet képesek megtenni.

Gondolom azért, mert nagyon pénzéhesek, vagy nagyon szegények / kell nekik a pénz (pl tartozásuk van), mert erkölcstelenek, buták, kilátástalan az életük, meg ilyesmi.

Mondjuk ha ilyen 'kakiszexes' videókra gondolsz, szerintem azoknak olyanok szerepelnek, akik tényleg perverzek és nem a pénzért csinálják. De biztosan van arra is példa, hogy valaki pusztán pénzért...

2011. márc. 4. 14:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!