Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell 72 órás tabletta?
Figyelt kérdés
A ciklusom 8. napján voltunk együtt. Nem bennem ment el, viszont miután levettük a gumit, láttuk, hogy a tetején mintha nagyon kis lyuk lenne. Először csak kicsit szivárgott, aztán teljesen kilyukadt. Sperma nem hiszem, hogy került belém, max előváladék. Szerintetek vegyünk 72 órás tablettát? vagy fölösleges? Köszönöm szépen a válaszokat előre is!2011. márc. 4. 13:30
1/6 anonim válasza:
én mindenképpen ajánlanám mivel, jobb kifizetni ezt az 5-6000 ft-ot mint egy esetleges abortuszt.
2/6 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened. Az előváladék is tartalmazhat olyan spermiumot, ami megtermékenyíthet, így ha esetlegesen bejutott legalább egy spermium és az megtermékenyít, akkor lehetsz terhes. Nem fogok százalékolni, hogy mindek mekkora az esélye, te döntsd el, mit szeretnél. Te tudod, hogy hány éves vagy és ha esetleg mégis megtermékenyülsz, akkor egy baba probléma lenne-e. Ha igen, akkor a 72 órás tabletta vagy az abortusz (magzatgyilkosság) közül válaszhatsz.. most 6000Ft vagy 12-18 hét múlva 29000Ft.
3/6 A kérdező kommentje:
19 éves leszek, úgyhogy egy baba nem jönne jól. Tudom, hogy az előváladéktól is terhes lehetek, de a tablettától meg félek, hogy teljesen tönkretesz bennem mindent.
2011. márc. 4. 14:24
4/6 anonim válasza:
Sajnos nemrégen barátnőmmel hasonló bajunk volt, és be kellett vennie neki is. Utána pár napig nemigazán volt jól, de nem halt bele, szerintem te sem fogsz.
5/6 anonim válasza:
Minden képpen szükséges a tabi ! Sajnos nekünk is volt egy kis baleset. Nem rég vettem 5800-Ft be kerül 1-db szem ! Állitolag 1-szem annyi mint 1-hónapi fogamzásgátló.
6/6 anonim válasza:
Igen, tényleg nagyon káros, mert nagyon magas a hormontartalma és sok a mellékhatása, de most muszáj, ha nem szeretnél babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!